Τσιτσιπάς – Νόρι 0-2: Ο Έλληνας τενίστας δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του Ακαπούλκο

09:54 26/2/2022 - Πηγή: NewsIt

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν το φαβορί για πρόκριση στον τελικό του Ακαπούλκο, ωστόσο ο Κάμερον Νόρι είχε διαφορετική άποψη. Ο 27χρονος Βρετανός νίκησε τον Έλληνα τενίστα με 2-0 σετ (4-6, 4-6) και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ράφα Ναδάλ.

Ο Κάμερον Νόρι, ο οποίος βρίσκεται στο Νο 12 της παγκόσμιας κατάταξης, σταμάτησε την πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά (Νο 4), όντας πιο σταθερός στο σερβίς του.

Μέχρι και το όγδοο γκέιμ του πρώτου σετ,

Νόρι και Τσιτσιπάς κατάφεραν να κρατήσουν το σερβίς τους. Σ’ εκείνο το σημείο του αγώνα, ο Βρετανός έκανε το πρώτο break στο ματς (5-4), που αποδείχθηκε και καθοριστικό, καθώς έφθασε στο 6-4 μετά από 36 λεπτά.

Το δεύτερο σετ, ήταν ακριβώς το ίδιο με το πρώτο Ο Τσιτσιπάς διατήρησε με σχετική άνεση το σερβίς του, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει break. Αντίθετα, ο Νόρι «έσπασε» το σερβίς του αντιπάλου του, προηγήθηκε με 5-4 και έφθασε στην νίκη-πρόκριση με 6-4, μετά από 43 λεπτά.

The streak hits @cam_norrie notches his 8th consecutive win, 6-4 6-4 over Stefanos Tsitsipas to reach the Acapulco final. #AMT2022 pic.twitter.com/cSVvZVbrXm

Tennis TV (@TennisTV) February 26, 2022

To άρθρο Τσιτσιπάς – Νόρι 0-2: Ο Έλληνας τενίστας δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του Ακαπούλκο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα