Τσακώθηκαν στο Ηράκλειο και της έριξε το αυτοκίνητο στη θάλασσα - Οι διαπιστώσεις πίσω από τις εικόνες

08:45 29/2/2024 - Πηγή: NewsIt

Ο άγριος καυγάς ζευγαριού στο Ηράκλειο, έμελλε να γίνει είδηση από τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν στη συνέχεια. Με το αυτοκίνητο της γυναίκας να καταλήγει στη θάλασσα…

Ένα 24ωρο μετά τα όσα έγιναν στο Ηράκλειο, οι συγγενείς και οι φίλοι του ζευγαριού συζητούν τα όσα έγιναν μετά από έναν άγριο καυγά. Το αυτοκίνητο της γυναίκας κατέληξε στη θάλασσα, από τα χέρια του συντρόφου της. Ήταν όπως φαίνεται

ο τρόπος που διάλεξε για να την εκδικηθεί. Αρχικά επικράτησε στο σημείο αναστάτωση, καθώς υπήρχαν φόβοι ότι μέσα στο όχημα υπήρχαν άνθρωποι. Με την υπόθεση να περνά πλέον στα χέρια της δικαιοσύνης.

Ακόμα και δύτες επιστρατεύτηκαν αργά το απόγευμα της Τετάρτης 28 Φεβρουαρίου, στην θαλάσσια περιοχή της Αμμουδάρας στο Ηράκλειο, προκειμένου να εξακριβωθεί αν υπήρχαν άνθρωποι μέσα σε ένα ΙΧ αυτοκίνητο, το οποίο κάποιος περαστικός είδε να «χάνεται» στο νερό.

Ο άνθρωπος που είδε το όχημα να βυθίζεται στη θάλασσα ενημέρωσε τις Αρχές και άμεσα στην περιοχή έσπευσαν η αστυνομία και φυσικά κλιμάκιο του Λιμεναρχείου, με δύτες που βούτηξαν, έξαψαν το όχημα και διαπίστωσαν ότι ήταν κενό από επιβάτες.

Στη συνέχεια στήθηκε επιχείρηση για να ανασυρθεί το ΙΧ και να μεταφερθεί στη στεριά, με τη βοήθεια γερανού που επιστρατεύτηκε για τον λόγο αυτό. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως όλα ξεκίνησαν από ένα καυγά ζευγαριού.

Ο άνδρας έφυγε από το σπίτι παίρνοντας το αυτοκίνητο της συντρόφου του. Πήγε στην παραλία και αφού έβαλε «νεκρά» έσπρωξε το όχημα στη θάλασσα. Η συνέχεια της υπόθεσης πιθανότατα θα δοθεί στη δικαιοσύνη…

To άρθρο Τσακώθηκαν στο Ηράκλειο και της έριξε το αυτοκίνητο στη θάλασσα - Οι διαπιστώσεις πίσω από τις εικόνες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα