Τσακαλώτος για προγεννητική αγωγή: Θα σας μαλώσω που κατεβάσατε το βίντεο - Το συγκρίνω με Αριστοφάνη και Σαίξπηρ

23:12 29/1/2022 - Πηγή: NewsIt

Παρά την ανάκληση βίντεο που αναπαράγουν τη θεωρία του αγέννητου παιδιού στα σχολεία μετά τις  αντιδράσεις στα social media, το θέμα επανέφερε μιλώντας στη Βουλή ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Συγκεκριμένα ο κύριος Τσακαλώτος, ανέφερε:

«Από το πρωί μου λένε όλοι ότι είμαι 80 χρονών. Ξέρετε γιατί μου λένε καλώς τον 80άρη; Γιατί το βίντεο που βάλατε λέει

ότι η στιγμή της σύλληψης, είναι όταν η μητέρα αποφασίζει ότι θέλει να κάνει παιδιά. Η μητέρα μου ήθελε παιδί πριν από 20 χρόνια (από τη γέννηση)…».

Και ο κύριος Τσακαλώτος συνέχισε: «Να σας μαλώσω που το κατεβάσατε αυτό το βίντεο. Ήταν συμβολή στην αίσθηση που έχουν οι Έλληνες για το χιούμορ. Το συγκρίνω με Αριστοφάνη και Σαίξπηρ».

Click4More: Νίκη Κεραμέως για Προγεννητική Αγωγή στα σχολεία: Το πρόγραμμα ανακλήθηκε με δική μου παρέμβαση

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, η οποία απάντησε μεταξύ άλλων ότι «Έκανα παρέμβαση προκειμένου η έγκριση του προγράμματος αυτού να ανακληθεί και καλώς ανακλήθηκε. Αυτά τα προγράμματα είναι παράλληλες δράσεις. Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η πρώτη που θέσπισε πλήρες οριζόντιο πρόγραμμα σεξουαλικής αγωγής. Εσείς τι κάνατε; Αυτό το ζήτημα απασχολεί κι εμένα πολύ προσωπικά».

To άρθρο Τσακαλώτος για προγεννητική αγωγή: Θα σας μαλώσω που κατεβάσατε το βίντεο - Το συγκρίνω με Αριστοφάνη και Σαίξπηρ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τσακαλώτος, Αριστοφάνη, Σαίξπηρ,tsakalotos, aristofani, saixpir