Πρόταση Μομφής - Νίκη Κεραμέως: Πρώτη φορά η αντιπολίτευση κάνει πρόταση μομφής επειδή έχει αυτή πρόβλημα

22:21 29/1/2022 - Πηγή: NewsIt

Συνεχίζεται στην Βουλή η συζήτηση επί της πρότασης μομφής του ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης.

Οι τόνοι ανέβηκαν πολύ τις τελευταίες ώρες, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι στην ολομέλεια βρέθηκαν τόσο ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, όσο και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, οι οποίοι μάλιστα παρενέβησαν και… συγκρούστηκαν

για την Αττική Οδό. 

Στο βήμα ανέβηκε μετά τις 22.00 το βράδυ, η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως. 

«Αναρωτιέται κανείς ως μέλος του κοινοβουλίου, της κυβέρνησης, ως πολίτης γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να κάνει πρόταση μομφής τη δεδομένη στιγμή. Η αλήθεια είναι ότι επιχειρεί να παραθέσει κάποιους λόγους…» είπε η Υπουργός Παιδείας ανεβαίνοντας στο βήμα.

Ανέφερε ότι οι λόγοι που επικαλείται ο ΣΥΡΙΖΑ για την πρόταση μομφής (η ακρίβεια, το εθνικό σύστημα υγείας, η κακοκαιρία κτλ) δεν είναι οι πραγματικοί. 

«Οι δημοσκοπήσεις σας δείχνουν σε πτώση. Κινδυνεύετε να βρεθείτε 3ο κόμμα. Είναι η πρώτη φορά που κατατίθεται πρόταση δυσπιστίας όχι γιατί έχει πρόβλημα με την κοινωνία και τους πολίτες η κυβέρνηση αλλά η αξιωματική αντιπολίτευση» είπε η κυρία Κεραμέως.

«Η Ελλάδα αλλάζει, βελτιώνεται, κατακτά διεθνώς τη θέση που της αξίζει» κατέληξε στην ομιλία της η κυρία Κεραμέως.

To άρθρο Πρόταση Μομφής - Νίκη Κεραμέως: Πρώτη φορά η αντιπολίτευση κάνει πρόταση μομφής επειδή έχει αυτή πρόβλημα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα