Τουλάχιστον 10 τραυματίες από την έκρηξη σε αποθήκες σιτηρών στο λιμάνι Ντεριντζέ στην Τουρκία

16:57 7/8/2023 - Πηγή: NewsIt

Τουλάχιστον 10 άνθρωποι τραυματίστηκαν από την έκρηξη μαμούθ που σημειώθηκε σε αποθήκη σιτηρών στο λιμάνι Ντεριντζέ στην επαρχία Κοτζάελι στη δυτική Τουρκία.

Για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της έκρηξης κοντά στα σιλό του Οργανισμού Σιτηρών στην Τουρκία (TMO), ενώ σύμφωνα με την αστυνομία η έκρηξη σημειώθηκε στις 14.40 και οι έρευνες

βρίσκονται σε εξέλιξη.

JUST IN – Moment of explosion at port of Derince in Turkey, multiple people injured and rushed to hospital pic.twitter.com/2c5o8uJEUr

Insider Paper (@TheInsiderPaper) August 7, 2023

#Kocaeli‘nin #Derince limanında şiddetli bir patlama meydana geldi. #SONDAKİKA pic.twitter.com/rdGtVIIdYu

— Anadolu Jurnal (@anadolujurnal) August 7, 2023

«Οι αρχικές εκτιμήσεις δείχνουν ότι μια έκρηξη σημειώθηκε λόγω συμπίεσης σκόνης σίτου κατά τη μεταφορά σίτου από ένα πλοίο στο σιλό», είπε ο Γιαβούζ.

«Όπως μας είπαν είναι τεχνικά πιθανό να συμβεί μια έκρηξη λόγω συμπίεσης σκόνης σίτου, αλλά ερευνούμε κάθε πιθανή αιτία», συμπλήρωσε.

BREAKING: Massive explosion reported at port in Derince, east of Istanbul in Turkey pic.twitter.com/0lGJNujOCn

Insider Paper (@TheInsiderPaper) August 7, 2023

Παράλληλα τόνισε πως δύο από τους τραυματίες νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση. Το τουρκικό υπουργείο Μεταφορών ανέφερε ότι κανένα πλοίο δεν υπέστη ζημιές από την έκρηξη.

 

To άρθρο Τουλάχιστον 10 τραυματίες από την έκρηξη σε αποθήκες σιτηρών στο λιμάνι Ντεριντζέ στην Τουρκία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τουλάχιστον 10, Ντεριντζέ, Τουρκία,toulachiston 10, nterintze, tourkia