Το μονοπάτι των Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο έως τους τελικούς του ΝΒΑ

09:57 6/4/2023 - Πηγή: NewsIt

Η… διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο στα play offs του ΝΒΑ και μέχρι τους τελικούς του κορυφαίου πρωταθλήματος.

Οι Μιλγουόκι Μπακς νίκησαν τους Σικάγο Μπουλς στο “Fiserv Forum” (105-92) και εξασφάλισαν το καλύτερο ρεκόρ στην κανονική περίοδο στο ΝΒΑ και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας

στα play offs.

Αφού πρώτα δώσει τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια της με τους Γκρίζλις στο Μιλγουόκι (8/4, 03:00) και τους Ράπτορς στο Τορόντο (9/4, 20:00), η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο θα μπει στη νοκ άουτ φάση του ΝΒΑ στις 16 Απριλίου.

Όπως προκύπτει από τις διασταυρώσεις, οι Μιλγουόκι Μπακς θα χρειαστεί να περιμένουν να δουν τι θα γίνει στα play-ins του NBA, αφού εκεί θα παίξουν όπως φαίνεται οι Ράπτορς με τους Μπουλς και ο νικητής τους ζευγαριού θα αντιμετωπίσει τον χαμένο του Χιτ-Χοκς.

Η ομάδα που θα… επιζήσει θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο και όποιος προκριθεί, θα παίξει στη συνέχεια στα ημιτελικά της Ανατολής με τον νικητή του ζευγαριού Καβαλίερς – Νικς.

Στους τελικούς της ανατολικής περιφέρειας του ΝΒΑ -αν δεν υπάρξει κάποια τεράστια έκπληξη- οι Μπακς θα βρουν μπροστά τους, τους Μπόστον Σέλτικς, οι οποίοι θα πρέπει να έχουν αποκλείσει τον νικητή του Χιτ-Χοκς και στα ημιτελικά τον αντίπαλο που θα προέλθει από το Σίξερς-Νετς.

To άρθρο Το μονοπάτι των Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο έως τους τελικούς του ΝΒΑ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα