Το Novasports στο παρκέ του Final Four της Euroleague με δυνατή 5αδα και coach τον Φώτη Κατσικάρη

11:10 11/5/2023 - Πηγή: NewsIt

Το 4ο ευρωπαϊκό τρόπαιο στην ιστορία του θα επιδιώξει να κατακτήσει ο Ολυμπιακός και η NOVA θα είναι πάλι εκεί, όπως είναι την τελευταία 20ετία, προκειμένου να καλύψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη διοργάνωση δίνοντας στους συνδρομητές της την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ακόμη Final Four.

Το Novasports

με τους Playmakers, Γρηγόρη Παπαβασιλείου, Δώρα Παντέλη, Δημήτρη Καρύδα, Χρήστο Καούρη, Νικήτα Αυγουλή, τον coach Φώτη Κατσικάρη, αλλά και όλη τη δημοσιογραφική ομάδα θα μεταφέρει από την Τετάρτη 17 Μαΐου έως και την Κυριακή 21 Μαΐου όλα όσα θα συμβούν στο Κάουνας, με αναλύσεις, σχόλια, ζωντανές συνδέσεις, καλεσμένους, και πολλά ακόμη.

Η πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final Four της EuroLeague, έχει κάνει τη Nova να χαμογελά, έχοντας μάλιστα ανανεώσει για ακόμη πέντε σεζόν, έως το 2028 την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση στο χώρο του μπάσκετ, την EuroLeague.

Άλλωστε η σταθερή παρουσία του Ολυμπιακού πέρυσι και φέτος στο Final Four, σε συνδυασμό με την επικείμενη δυναμική επιστροφή του Παναθηναϊκού έχει κερδίσει τους φιλάθλους που βρίσκουν στη συνδρομητική πλατφόρμα την… καλύτερη κερκίδα για να απολαύσουν τους αγώνες.

To άρθρο Το Novasports στο παρκέ του Final Four της Euroleague με δυνατή 5αδα και coach τον Φώτη Κατσικάρη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Novasports, Final Four, Euroleague, 5αδα, Φώτη Κατσικάρη,Novasports, Final Four, Euroleague, 5ada, foti katsikari