Ο Έξουμ έκραξε τη Ρεάλ Μαδρίτης: «Έδειξαν τι άνθρωποι είναι»

10:40 11/5/2023 - Πηγή: NewsIt

Η Παρτιζάν, έπειτα μία τεράστια μάχη, αποκλείστηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης στα πλέι οφ της Euroleague, με το Ντάντε Έξουμ να ξεσπάει μετά τον αποκλεισμό των Σέρβων.

Ο Ντάντε Έξουμ δήλωσε ότι ο Γκερσόν Γιαμπουσέλε δεν ζήτησε ποτέ συγγνώμη σε προσωπικό επίπεδο για την επικίνδυνη λαβή στα επεισόδια του δεύτερου αγώνα, τονίζοντας ότι ο οργανισμός της Ρεάλ απολογήθηκε μόνο για τα μάτια του κόσμου.

“Είναι αστείο, επειδή οι Ρεάλ έλεγξε όλη την ιστορία” δήλωσε

αρχικά ο Αυστραλός γκαρντ της Παρτιζάν, για να προσθέσει: “Βγήκαν με αυτές τις απολογίες στα ΜΜΕ. Ο Γιαμπουσέλε όμως δεν μου ζήτησε ποτέ συγγνώμη. Αυτό δείχνει τι άνθρωποι είναι. Εμείς θα κρατήσουμε το κεφάλι ψηλά και θα εστιάσουμε στην Αδριατική Λίγκα”.

Τέλος, ο Έξουμ υποστήριξε ότι η Παρτίζαν θα είχε προκριθεί αν δεν είχαν γίνει αυτά που έγιναν ανάμεσα στους παίκτες στο δεύτερο παιχνίδι.

“Η σειρά άλλαξε όταν έγινε η σύρραξη. 100%. Χάσαμε δύο παίκτες (σ.σ Λεσόρ και Πάντερ τιμωρήθηκαν, όπως και οι Γιαμπουσέλε και Ντεκ για την Ρεάλ), εγώ έκτοτε έπαιζα τραυματίας. Τι άλλο υπάρχει να πούμε”, δήλωσε ο Αυστραλός.

To άρθρο Ο Έξουμ έκραξε τη Ρεάλ Μαδρίτης: «Έδειξαν τι άνθρωποι είναι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έξουμ, Ρεάλ Μαδρίτης, Έδειξαν,exoum, real madritis, edeixan