Τηλεδιάσκεψη Μητσοτάκη με πρόεδρο του ΕΚΑΒ: Υψηλό το φρόνιμα των ΕΚΑΒιτών – Δεν έχει νοσήσει κανείς

16:00 6/4/2020 - Πηγή: NewsIt

Τα συγχαρητήρια του πρωθυπουργού προς τον ίδιο και προς όλο το προσωπικό του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας, δέχθηκε ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ, Νίκος Παπαευσταθίου.

Σε τηλεδιάσκεψη μεταξύ του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ), Νίκο Παπαευσταθίου, αναλύθηκαν όλα τα φλέγοντα ζητήματα της αντιμετώπισης των θεμάτων επειγόντων διακομιδών, που έχουν προκύψει με την πανδημία του κορωνοϊού. Ενώ στην επικοινωνία συζητήθηκε και το πως θα επεκταθούν και θα εξελιχθούν

οι πολύτιμες υπηρεσίες που προσφέρει το ΕΚΑΒ προς τους έλληνες πολίτες.

Στο πρόσωπο του προέδρου του ΕΚΑΒ, Νίκου Παπαευσταθίου, ο πρωθυπουργός εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς όλο το προσωπικό, “για την απόλυτη προσήλωση των εργαζόμενων του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας στην υπηρεσία προς τον συνάνθρωπο”, όπως είπε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Πρωθυπουργός απέδωσε τα εύσημα για τη σωστή και έγκαιρη προετοιμασία του προσωπικού επαινώντας την υποδειγματική δουλειά, η οποία καλύπτει με επάρκεια, επαγγελματισμό και συνέπεια τις ανάγκες του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Δείτε τη συνέχεια στο iatropedia.gr

 

To άρθρο Τηλεδιάσκεψη Μητσοτάκη με πρόεδρο του ΕΚΑΒ: Υψηλό το φρόνιμα των ΕΚΑΒιτών – Δεν έχει νοσήσει κανείς δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Keywords
Τυχαία Θέματα