Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020

06:40 23/12/2020 - Πηγή: NewsIt

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Η Σελήνη παραμένει στο δικό σου ζώδιο χρωματίζοντας περισσότερο τα συναισθήματά σου, καθώς γίνεσαι γρήγορη στις αντιδράσεις και απαντήσεις σου. Με την ευθυγράμμιση της Σελήνης με τον Άρη αυτό διπλασιάζεται. Ο Άρης βρίσκεται σε δύσκολη θέση με τον Πλούτωνα λίγο επιβαρυντικά και τα ανταγωνιστικά συναισθήματα αναδύονται καθώς η επιθυμία

σου να διεκδικήσεις την ανεξαρτησία σου είναι ισχυρότερη από ποτέ. Βάλε φρένο στον εγωισμό σου και μην παίζεις με τα όρια και τις αντοχές του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, το πάθος σου μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες και επίπονες επιλογές.

Ταύρος: Οι σημερινές ενέργειες μπορούν να αυξήσουν κάθε φόβο που μπορείς να έχεις για το τι δεν είσαι έτοιμη να κάνεις. Θα μπορούσες να αισθανθείς λίγο αποστραγγισμένη ή απενεργοποιημένη αλλά οι πιέσεις για εκτέλεση και ολοκλήρωση των καταστάσεων είναι έντονη. Η ζήλια ή η δυσαρέσκεια στη σχέση με τον αγαπημένο σου μπορεί να είναι ένα ζήτημα σήμερα όμως τα ευχάριστα είναι πως διατίθεσαι να αλλάξεις τα πράγματα. Εσύ που είσαι μόνη, μην επιμένεις σε καταστάσεις που η λογική σου λέει πως δεν αξίζουν τον κόπο.

Δίδυμοι: Ενώ οι ενέργειες της ημέρας μπορεί να είναι περίπλοκες η ανακίνηση μερικών προβλημάτων μπορεί τελικά να σε βοηθήσουν να δεις πιο ξεκάθαρα τα όρια και τις λεπτομέρειες. Μην επαναλαμβάνεις λάθη στα εργασιακά. Δραστηριοποιήσου περισσότερο στη σχέση με τον αγαπημένο σου και πάρε πρωτοβουλίες. Εσύ που είσαι μόνη, μην επιτρέψεις στα πάθη σου να σε παρασύρουν σε ακατάλληλες καταστάσεις για την ψυχολογία σου.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα