Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020

06:38 15/11/2020 - Πηγή: NewsIt

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Σήμερα πραγματοποιείται η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού και απολαμβάνεις μια πιο έντονη συναισθηματική σύνδεση με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Είναι σημαντική η στιγμή για να τους δείξεις το πραγματικό ενδιαφέρον σου και να εισπράξεις τα αντίστοιχα. Απόφυγε την υπερβολική συναισθηματική έκφραση στον αγαπημένο σου καθώς μπορείς

να οδηγηθείς σε κτητικότητα. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε τη μέρα σου χαλάρωσε και κάλυψε τις ανάγκες σου μέσα από τα οικεία σου πρόσωπα.

Ταύρος: Η νέα Σελήνη από τον 7ο ηλιακό σου οίκο σου, σου δίνει τη δυνατότητα να αποκαταστήσεις σχέσεις, να κάνεις σχέδια και να οργανώσεις – καταστρώσεις τις στρατηγικές σου. Καιρός να απαλλαγείς από το άγχος και να εμπιστευτείς περισσότερο τον εαυτό σου. Η μέρα σου περνά ευχάριστα καθώς το μεγαλύτερο μέρος της το αφιερώνεις στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, πάρε πρωτοβουλίες και πλησίασε το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Δίδυμοι: Απόφυγε σήμερα την υπερανάλυση των συναισθημάτων και αναγκών σου και μην περιπλέκεις περισσότερο τα πράγματα. Αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου, ξεκουράσου και πέρνα ευχάριστες στιγμές με αγαπημένα σου πρόσωπα έστω κι από μακριά. Έχετε να πείτε πολλά και να αλληλοψυχαναλυθείτε. Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις για να πλησιάσεις τον αγαπημένο σου και να του αποσπάσεις εξομολογήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, πάρε τα πάνω σου και πόνταρε στη γοητεία σου.

Καρκίνος: Θετικά και βοηθητικά φαίνεται να επηρεάζει η σημερινή νέα Σελήνη τις υποθέσεις σου κυρίως τις συναισθηματικές. Η δημιουργικότητά σου αυξάνεται κι έτσι παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν είσαι βέβαιη πως θα καταφέρεις να διακριθείς. Πάρε τις αποφάσεις που αφορούν στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και μην φοβηθείς να τη δεις μακροπρόθεσμα. Εσύ που είσαι μόνη, ένας νέος έρωτας προμηνύεται.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020,kyriaki 15 noemvriou 2020