Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 10 Μαϊου 2021

06:32 10/5/2021 - Πηγή: NewsIt

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Δευτέρα 10 Μαϊου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Η Σελήνη σήμερα κινείται στον τομέα των πόρων σου. Έτσι μπορείς να καταστρώσεις τις στρατηγικές που πρέπει να ακολουθήσεις προκειμένου να φτάσεις τους μακροπρόθεσμους στόχους σου. Κράτησε χαμηλούς τους τόνους στα εργασιακά και προτίμησε να ακούς από το να λες.

Η παιχνιδιάρικη διάθεση σου εξασφαλίζει μια όμορφη και ήρεμη ατμόσφαιρα με τον σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, όπου ακούς πολλά

κεράσια κράτα και μικρό καλάθι. Μπορεί να σου υπόσχονται λαγούς με πετραχήλια για να σε εντυπωσιάσουν.

Ταύρος: Οι συζητήσεις και οι επαφές σήμερα θα σε βοηθήσουν να διαλευκάνεις κάποιες υποθέσεις σου και να τις προωθήσεις καλύτερα. Μπορεί να μη λαμβάνεις υπόψη σου τις συμβουλές των τρίτων, όμως και από τα σχόλια τους κάτι θα κερδίσεις. Ζύγισε τα υπέρ και τα κατά νέων εργασιακών προτάσεων προτού καταλήξεις σε αποφάσεις και δεσμεύσεις.

Η εμπιστοσύνη σου στο πρόσωπο του ερωτικού σου συντρόφου φαίνεται να έχει κλονιστεί. Εσύ που είσαι αδέσμευτη, μπορεί να σε γοητεύει ένα άτομο κύρους και δύναμης, αυτήν την περίοδο όμως προτεραιότητα για σένα έχουν τα εργασιακά και όχι οι έρωτες.

Δίδυμοι: Το πλανητικό σκηνικό και οι συνθήκες που επικρατούν σου δημιουργούν μια εσωστρέφεια. Κάτι βέβαια πολύ παράξενο για το δικό σου χαρακτήρα, αλλά και επωφελές σε αυτήν τη φάση. Αναζήτησε πληροφορίες για εργασιακά θέματα που σε προβληματίζουν και σου δημιουργούν άγχος.

Η Σελήνη μπορεί να προσθέσει σασπένς στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Απόλαυσε τη βραδιά, προτιμώντας ανάλαφρα θέματα συζήτησης. Εσύ που είσαι μόνη, θέλεις ο έρωτας να ξαναμπεί στη ζωή σου και γι’ αυτό ίσως και να σκεφτείς να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία σε άτομο του παρελθόντος.

Καρκίνος: Το πλανητικό σκηνικό σε ενθαρρύνει σήμερα να μοιραστείς τις ιδέες σου, να βρεθείς με φίλους και να αφιερώσεις χρόνο στα χόμπι σου. Προσπάθησε να συγκεντρωθείς περισσότερο στις εργασιακές υποχρεώσεις σου. Διαχειρίσου συζητήσεις γύρω απ’ τα εργασιακά με διπλωματία.

Η αυτοπεποίθηση σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου ανεβαίνει κι έτσι μπορείς να τον προκαλέσεις και να περάσετε μια άκρως ερωτική βραδιά. Ένα νέο πρόσωπο μπορεί να σε τρομάξει λίγο στην αρχή με την αμεσότητα και την επιμονή του, στη συνέχεια όμως φαίνεται να σε κατακτά και να σου εμπνέει εμπιστοσύνη.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 10 Μαϊου 2021 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δευτέρα 10 Μαϊου 2021,deftera 10 maiou 2021