Θρήνος για τον 23χρονο Μαρίνο που «έφυγε» λίγους μήνες μετά τον πατέρα του - Τετάρτη η κηδεία στο Ηράκλειο

18:42 5/12/2023 - Πηγή: NewsIt

Αβάσταχτος είναι ο πόνος για τον αδόκητο χαμό του 23χρονου Μαρίνου Δερμιτζάκη στο Ηράκλειο. Ο άτυχος νέος βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο, όταν η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με ένα κόκκινο αυτοκίνητο.

Ο θάνατος είχε στήσει καρτέρι στον 23χρονο Μαρίνο Δερμιτζάκη στη Λεωφόρο 62 Μαρτύρων στη συμβολή της με την οδό Λεβήνου στο Ηράκλειο, το βράδυ της Δευτέρας 4 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα

με το ekriti.gr, η μηχανή που οδηγούσε ο άτυχος νέος συγκρούστηκε, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας Ηρακλείου, πλαγιομετωπικά με ένα κόκκινο αυτοκίνητο που οδηγούσε μία 28χρονη γυναίκα.

Η μοτοσικλέτα βρέθηκε κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου, με συνέπεια ο 23χρονος να τραυματιστεί βαρύτατα στο κεφάλι, ενώ όταν το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον παρέλαβε, έφτασε στο Βενιζέλειο, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Δείτε ξανά στο βίντεο ντοκουμέντο του Creta24.gr το μοιραίο τροχαίο:

 

Η κηδεία του άτυχου νέου θα γίνει αύριο Τετάρτη (06.12.2023) στις 2:30 το μεσημέρι στον Αχεντριά του Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων από τον στον Ιερό Ναό της Παναγίας.

Δεύτερο χτύπημα στην οικογένεια

Ο χαμός του Μαρίνου έχει βυθίσει στο πένθος οικογένεια και φίλους.

Τόσο στο Ηράκλειο όσο και στον Αχεντριά του Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων από πού ήταν η καταγωγή του 23χρονου, η θλίψη είναι απέραντη.

Η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στην οικογένειά του 23χρονου, καθώς πριν από λίγους μήνες και συγκεκριμένα τον περασμένο Ιούλιο «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία μόλις 57 ετών, ο πατέρας του, Μιχάλης.

Τώρα, σχεδόν πέντε μήνες αργότερα, η οικογένεια καλείται να διαχειριστεί το νέο χτύπημα της μοίρας.

To άρθρο Θρήνος για τον 23χρονο Μαρίνο που «έφυγε» λίγους μήνες μετά τον πατέρα του - Τετάρτη η κηδεία στο Ηράκλειο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θρήνος, 23χρονο Μαρίνο, - Τετάρτη, Ηράκλειο,thrinos, 23chrono marino, - tetarti, irakleio