Θοδωρής Σκυφτούλης: Ήμασταν στα Εξάρχεια, μπήκαν τα ΜΑΤ, με σημάδεψαν με το όπλο, ήμουν 5 ετών

19:44 20/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Η σχέση του με τον πατέρα του, Νώντα Σκυφτούλη, η απόφασή του να γίνει ηθοποιός αλλά και ένα περιστατικό όταν ήταν μόλις 5 ετών, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτητης που είχε σήμερα (20.05.2024) ο Θοδωρής Σκυφτούλης με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου όταν βρέθηκε καλεσμένος στο «Στούντιο 4».

«Ήμασταν στο Τσαφ στα Εξάρχεια σε ένα τραπέζι μια τετράδα, μπήκαν μέσα τα ΜΑΤ με τους ασφαλίτες και μας σημάδεψαν με το όπλο. Ήμουν 5 χρονών, με σημαδεύουν και

λένε “άκίνητος”. Και λέει η μάνα μου “ταινία είναι” για να μην τρομάξω», περιέγραψε Θανάση Αναγνωστόπουλο και τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου ο Θοδωρής Σκυφτούλης

Μιλώντας για το πως από τη Γυμναστική Ακαδημία έφτασε να γίνει ηθοποιός, είπε: «Και η θεία μου πήγαινε στο θέατρο και έτσι είχα φάει ένα κόλλημα. Όχι ότι από μικρός ήθελα να γίνω ηθοποιός. Έβγαζα φλύκταινες με τις παιδικές παραστάσεις. Ήμουν κοινωνικός και μου άρεσε το σχολείο πολύ για τις παρέες, όχι για τα μαθήματα.

Το κομμάτι της γυμναστικής ακαδημίας έχει να κάνει με την αγάπη μου για τον αθλητισμό. Το όνειρό μου ήταν να ασχοληθώ με τον αθλητισμό χωρίς να ξέρω ακριβώς τι. Οπότε είχα δηλώσει μόνο Γυμναστική Ακαδημία.

Κατάλαβα ότι δεν με σήκωνε το κλίμα. Η κοινωνία της γυμναστικής Ακαδημίας με πέταξε λίγο εκτός. Με το που μπήκα είπα “αμάν, πρέπει να την κάνουμε σιγά σιγά”. Ήταν όλοι σωματαράδες. Οπότε είτε με θεωρούσαν τρελό που με έβλεπαν με τα μούσια κι αυτά. Έπαιζα στην ΑΕΚ μπάσκετ και ήταν ένας καθηγητής και λέει “Σκυφτούλης; Σε θέλω εσένα μετά”. Και γυρνάει όλο το αμφιθέατρο με ύφος “τι τον θέλει τον τύπο;”.

Είχα πάρει, όμως τις αποφάσεις μου. Η μάνα μου προς τιμήν της μου είπε “δεν δοκιμάζεις θέατρο;”. Η μητέρα μου είναι φευγάτη, οπότε διέκρινε κάτι. Διέκρινε την εξωστρέφεια που είχα στο κομμάτι της αμεσότητας, ήμουν πολύ αγαπητός στο σχολείο. Και ξεκίνησα και πήγα στη σχολή. Πιο ψυχαναλυτικά, από μικρό παιδάκι αισθάνομαι ότι έχω ζήσει μια λογοτεχνία μέσα μου».

  

Για τη σχέση του με τον πατέρα του, Νώντα Σκυφτούλη, είπε: «Προσπαθώ με τον γιο μου να κάνω αυτά που δεν έκανε ο Νώντας σε μένα. Είχαμε μία σχέση ενηλίκων με τον πατέρα μου και όχι παιδιού-μπαμπά. Αυτό είχε πολλά πλεονεκτήματα αλλά και μειονεκτήματα.

  

  

Μπορεί, ας πούμε, στο σχολείο να μην ήμουν τόσο παιδί αλλά να είχα μία διαφορετική στάση, όχι της ηλικίας. Εγώ μία συμβουλή δίνω στον γιο μου, να έχεις φίλους».

To άρθρο Θοδωρής Σκυφτούλης: Ήμασταν στα Εξάρχεια, μπήκαν τα ΜΑΤ, με σημάδεψαν με το όπλο, ήμουν 5 ετών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θοδωρής Σκυφτούλης, Ήμασταν, Εξάρχεια, ΜΑΤ,thodoris skyftoulis, imastan, exarcheia, mat