Βάνα Μπάρμπα: «Όταν πήγα στα Όσκαρ ήταν η πρώτη φορά που έβαλα ποτέ κραγιόν»

19:27 20/5/2024 - Πηγή: NewsIt

«Δεν είμαι ικανή να στηρίξω ένα γάμο, αγαπώ την ελευθερία μου» αποκάλυψε μεταξύ άλλων η Βάνα Μπάρμπα.

Σήμερα Δευτέρα (20.05.2024) η Βάνα Μπάρμπα μίλησε στην κάμερα του Mega στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» αναφορικά με την ζωή της, την καριέρα της ως ηθοποιός, τον έρωτα και την κόρη της, Φαίδρα – Θεοδώρα που πλέον είναι 22 ετών.

«Δεν θυμάμαι σε ποια σειρά πήρα τα περισσότερα χρήματα, με το χρήμα δεν έχω καλή σχέση, είμαι πολύ σπάταλη. Προσπαθώ να κάνω φίλο τον χρόνο άλλα δεν μπορώ. Ο έρωτας

είναι έρωτας γιατί δεν μπορεί να κρατήσει για πάντα, είναι φευγαλέος.

Δεν θεωρώ ότι είμαι ικανή να στηρίξω ένα γάμο, αγαπώ πολύ την ελευθέρια μου και μάλλον είναι φοβία. Μου λείπει πολύ ένας σύντροφος. Δεν θα ήθελα η κόρη μου να ακολουθήσει καμία συμβουλή από μένα, το παιδί θα κάνει αυτό που θέλει».

Στη συνέχεια η Βάνα Μπάρμπα για την υγεία και για τα μελλοντικά επαγγελματικά της σχέδια, αποκάλυψε: «Στην υγεία μου είμαι καλύτερα με τις ανοσοθεραπείες. Ετοιμάζω τις γιορτές αγάπης με τα ιδρύματα αλλά και μία πολύ ωραία δουλειά για το σινεμά».

Σε σχέση με την φετινή Eurovision αλλά και για τα τηλεοπτικά προγράμματα που παρακολουθεί η ίδια είπε: «Η φετινή Eurovision μου άρεσε, το επίπεδο ήταν πολύ κάλο. παλιά ήταν ανούσια. Η ελληνική συμμέτοχη στη Eurovision ήταν λίγο “ορφανή”. Μου αρέσουν τα πρωινά, δεν αντέχω όμως την υποκουλτούρα όπως το TV Queen».

Για την στιγμή που εμφανίστηκε στην απονομή των βραβείων Όσκαρ, η ηθοποιός είπε: «Πήγα στα Όσκαρ, έχω κρατήσει το φόρεμα και ήταν η πρώτη φορά που έβαλα κραγιόν στη ζωή μου. Είχα καβαλήσει το καλάμι, ήταν όλα εύκολα άλλα ο χρόνος μου έδειξε πως πρέπει να «κατέβω από το άλογο» και να πατήσω στη γη», συμπλήρωσε.

To άρθρο Βάνα Μπάρμπα: «Όταν πήγα στα Όσκαρ ήταν η πρώτη φορά που έβαλα ποτέ κραγιόν» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βάνα Μπάρμπα, Όταν, Όσκαρ,vana barba, otan, oskar