Θεσσαλονίκη: Δύο συλλήψεις για τα καδρόνια που έπεσαν από κτίριο στην Τσιμισκή και τραυμάτισαν δύο γυναίκες

08:27 22/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε δύο συλλήψεις για το ατύχημα που σημειώθηκε στην Τσιμισκή, στη Θεσσαλονίκη, όταν καδρόνια έπεσαν πάνω σε περαστικούς. Δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν τραυματισμένες σε νοσοκομείο…

Δύο άτομα συνελήφθησαν για την πτώση οικοδομικών υλικών από πρώτο όροφο κτηρίου επί της οδού Τσιμισκή, στη Θεσσαλονίκη,

όπου εκτελούνταν εργασίες, και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο 54χρονων γυναικών που διέρχονταν πεζές από το σημείο.

Πρόκειται για τον υπεύθυνο εργολάβο, 25 ετών και τον επιβλέποντα μηχανικό ασφαλείας, 49 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για σωματικές βλάβες από αμέλεια, μη τήρηση μέτρων ασφαλείας και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, επειδή προκλήθηκαν ζημιές σε ένα αυτοκίνητο.

Οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν για την παροχή πρώτων βοηθειών στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, η πρώτη με τραύμα στο κεφάλι και η δεύτερη στο πόδι.

Τα ξύλα έπεσαν από τον πρώτο όροφο πολυκατοικίας που βρίσκεται επί της οδού Τσιμισκή με αποτέλεσμα οι δύο γυναίκες να χρειαστεί να μεταφερθούν σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Την προανάκριση για το περιστατικό διενήργησαν αστυνομικοί του Α.Τ. Λευκού Πύργου.

To άρθρο Θεσσαλονίκη: Δύο συλλήψεις για τα καδρόνια που έπεσαν από κτίριο στην Τσιμισκή και τραυμάτισαν δύο γυναίκες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θεσσαλονίκη, Δύο, Τσιμισκή,thessaloniki, dyo, tsimiski