Θεσσαλονίκη: Ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την επίθεση του 2019 στη Χαριλάου – Ποιοι ήταν οι συνεργοί του 23χρονου

16:16 5/2/2022 - Πηγή: NewsIt

Μετά τη σύλληψη του 23χρονου που ήδη κατηγορείται για τη δολοφονία του Άλκη, η αστυνομία υπενθυμίζει ποιοι ήταν οι συνεργοί του στην αιματηρή επίθεση του 2019, που έχουν ταυτοποιηθεί…

Η αστυνομία εξέδωσε το μεσημέρι ανακοίνωση για να υπενθυμίσει τα όσα είχε κάνει το 2019, μετά από την άγρια επίθεση σε στάση λεωφορείου, στην περιοχή Χαριλάου. Στις 14 Μαρτίου 2019 , πέντε άτομα επιτέθηκαν σε δύο φίλους του Άρη που

περίμεναν σε στάση λεωφορείου, στην οδό Πλαστήρα, λίγα μέτρα μακριά από το σημείο που δολοφονήθηκε ο 19χρονος Άλκης. Ο ένας δέχτηκε μαχαίρια στο μπούτι ενώ ο δεύτερος πρόλαβε και διέφυγε.

Η ΕΛ.ΑΣ. τονίζει με ανακοίνωσή της, πως για την συγκεκριμένη υπόθεση, είχε συλληφθεί επ’ αυτοφώρω 22χρονος Έλληνας και είχαν ταυτοποιηθεί ως δράστες για τη συμμετοχή τους στην επίθεση ο 23χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Άλκη, αλλά και δύο 20χρονοι ομοεθνείς συνεργοί του. Η δικογραφία που σχηματίστηκε έφτασε στα χέρια του εισαγγελέα αλλά όπως αποδείχθηκε με τραγικό τρόπο, η υπόθεση δεν εκδικάστηκε.

Η επίθεση του 2019 στη Θεσσαλονίκη πέρασε στα «ψιλά» επειδή από καθαρή τύχη δεν σημειώθηκε δολοφονία. Άλλωστε και σε εκείνη την περίπτωση, οι δράστες μαχαίρωσαν το θύμα που περικύκλωσαν και το παράτησαν αιμόφυρτο. Ευτυχώς τότε το χτύπημα δεν βρήκε αρτηρία, όπως συνέβη δυστυχώς με τον αδικοχαμένο Άλκη. 

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

«Σχετικά με δημοσιεύματα που αφορούν σε 20χρονο αλλοδαπό, ο οποίος συμμετείχε σε επίθεση σε βάρος δύο ατόμων τον Μάρτιο του 2019 στην περιοχή Χαριλάου, από κοινού με τον 23χρονο συλληφθέντα για την υπόθεση της ανθρωποκτονίας του 19χρονου, ανακοινώνεται ότι για την συγκεκριμένη υπόθεση είχε συλληφθεί επ’ αυτοφώρω 22χρονος Έλληνας και ταυτοποιήθηκαν ως δράστες για τη συμμετοχή τους στην επίθεση ο προαναφερόμενος 23χρονος αλλοδαπός και δύο 20χρονοι ομοεθνείς συνεργοί του, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα. Για την ανθρωποκτονία του 19χρονου, οι έρευνες συνεχίζονται και για οποιαδήποτε εξέλιξη θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση.»

 

To άρθρο Θεσσαλονίκη: Ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την επίθεση του 2019 στη Χαριλάου – Ποιοι ήταν οι συνεργοί του 23χρονου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θεσσαλονίκη, Ανακοίνωση, ΕΛ ΑΣ, 2019, Χαριλάου – Ποιοι, 23χρονου,thessaloniki, anakoinosi, el as, 2019, charilaou – poioi, 23chronou