Survivor spoiler: Ποιοι κερδίζουν το έπαθλο φαγητού σήμερα - Θρίλερ με την Βρισηίδα

Ημέρα Survivor σήμερα και οι Μαχητές περιμένουν πως και πως το έπαθλο φαγητού, μιας και δεν έχουν... σταυρώσει νίκη. Παράλληλα, δημοσιεύματα αναφέρουν ότι υπάρχει θρίλερ με την παραμονή της Βρισηίδας Ανδριώτου.Το Survivor επιστρέφει απόψε, με τον Γιώργο Κατσαούνη να αισθάνεται δικαίωση, αφού πήρε τη ρεβάνς από τους συμπαίκτες του. Το τηλεοπτικό κοινό του χάρισε με τεράστια διαφορά την πρωτιά στις…

Σήμερα το μενού έχει έπαθλο φαγητού

και οι Μαχητές θα μπουν με λύσσα στον στίβο μάχης, αφού δεν έχουν φάει εδώ και μέρες. Όμως, σύμφωνα με όσα διακινούνται στο Ίντερνετ, για ακόμη μία φορά θα φύγουν με το στομάχι άδειο, άφου οι Διάσημοι, που έχουν δυναμώσει αρκετά, θα πάρουν τη νίκη.

Την περασμένη εβδομάδα, o Γιωρίκας Πιλίδης αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τον ομάδα των Διάσημων καθώς δεν άντεξε ο οργανισμός του.

Υπενθυμίζεται πως από χθες κυκλοφορούν φήμες πως η Βρισηίδα Ανδριώτου ζήτησε να αποχωρήσει από το νησί της Καραϊβικής, καθότι πλέον δεν αισθάνεται καλά στο παιχνίδι. Η Βρισηίδα Ανδριώτου είναι ενοχλημένη από τις συνθήκες καθαριότητας που επικρατούν στην παραλία, ενώ έχει στεναχωρηθεί και με την αποχώρηση του Γιωρίκα Πιλίδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor, Ποιοι, - Θρίλερ, Βρισηίδα,Survivor, poioi, - thriler, vrisiida