«Θεματοφύλακας του Συντάγματος» τραμπουκίζει υπαλλήλους ΚΕΠ και απαιτεί να ελέγξει τα πιστοποιητικά εμβολιασμού

19:08 16/12/2021 - Πηγή: NewsIt

“Θεματοφύλακας του Συντάγματος” έκανε έφοδο σε ΚΕΠ στη Θεσσαλονίκη, απαιτώντας να ελέγξει τα πιστοποιητικά εμβολιασμού των υπάλληλων και τα rapid tests τους, επειδή ο ίδιος ήταν ανεμβολίαστος.

Με επιθετικό τρόπο και με το γνωστό επιχείρημα της «εσχάτης προδοσίας» επειδή εφαρμόζουν τα μέτρα της πανδημίας του κορονοϊού, ο άνδρας βιντεοσκοπεί τον «έλεγχο» που απαιτεί

να κάνει σε υπάλληλο του ΚΕΠ, επειδή αρχικά του απαγορεύτηκε η είσοδος και του ζήτησαν να φέρει rapid test για να του επιτραπεί η είσοδος.

Ο θεματοφύλακας αρχίζει να παρενοχλεί όλους τους υπαλλήλους του ΚΕΠ, παρά την ευγένεια και την υπομονή που δείχνει ο προϊστάμενος. «Θέλω και η υπάλληλος μέσα που με έδιωξε να μου δείξει και αυτή το rapid test της αν είναι αρνητικό. Μπορώ να το δω;» υποστήριξε.

Μάλιστα τους τραμπουκίζει όλους σε τέτοιο βαθμό που ο προϊστάμενος του ΚΕΠ αναγκάζεται να του δείξει το πιστοποιητικό εμβολιασμού του και να του δώσει τα προσωπικά του στοιχεία για να τον ηρεμήσει. Παρά το γεγονός ότι ο προϊστάμενος υπέκυψε στον εκφοβισμό του, του εκείνος συνέχισε τον αστυνομικό τύπου έλεγχο…

Δείτε το ρεπορτάζ του “Live News”

To άρθρο «Θεματοφύλακας του Συντάγματος» τραμπουκίζει υπαλλήλους ΚΕΠ και απαιτεί να ελέγξει τα πιστοποιητικά εμβολιασμού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα