Θάνος Πλεύρης για τη φωτογραφία με τον Κασιδιάρη: Μου ευχήθηκε περαστικά

10:34 13/4/2023 - Πηγή: NewsIt

Μια φωτογραφία με τον Θάνο Πλεύρη να ανταλλάσσει χειραψία με τον Ηλία Κασιδιάρη «κυκλοφορεί» τις τελευταίες ώρες στα social media και ο υπουργός Υγείας «απάντησε» με ανάρτηση στο twitter.

Η χειραψία με τον Ηλία Κασιδιάρη, όπως ανέφερε ο Θάνος Πλεύρης,

ήταν όταν επέστρεψε το δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας μετά τη δίμηνη νοσηλεία και θεραπεία εξαιτίας σηψαιμίας που υπέστη λόγω ενδονοσοκομειακής λοίμωξης τον Νοέμβριο του 2016.

Ο Θάνος Πλεύρης είχε βγει από το νοσοκομείο ύστερα από δυο μήνες και τον Ιανουάριο του 2017 εμφανίστηκε ξανά σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, με όλους τους δημοτικούς συμβούλους, όπως αναφέρει, να τον υποδέχονται και να του εύχονται περαστικά.

Ο Πλεύρης είναι υπουργός. Τον έχει κάνει υπουργό ο Μητσοτάκης. pic.twitter.com/8J0PVbS32u

— Μπογιόπουλος Νίκος (@NMpogiopoulos) April 12, 2023

«Τον Ιανουάριο 2017 γύρισα στο δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας μετά από 2μηνη νοσηλεία και θεραπεία.

Τότε όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι και ο Κασιδιάρης μου ευχήθηκαν περαστικά. Τώρα χρησιμοποιούν αυτή τη φωτό για μικροκομματικούς λόγους.

Ευτυχώς τουλάχιστον δεν ξαναεύχονται να πεθάνω», έγραψε ο Θάνος Πλεύρης.

Τον Ιανουάριο 2017 γύρισα στο δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας μετά από 2μηνη νοσηλεία και θεραπεία.Τότε όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι και ο Κασιδιάρης μου ευχήθηκαν περαστικά.Τώρα χρησιμοποιούν αυτή τη φωτό για μικροκομματικούς λόγους.Ευτυχώς τουλάχιστον δεν ξαναεύχονται να πεθάνω.

Θάνος Πλεύρης (@thanosplevris) April 12, 2023

To άρθρο Θάνος Πλεύρης για τη φωτογραφία με τον Κασιδιάρη: Μου ευχήθηκε περαστικά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα