Ερντογάν: Όλοι πρέπει να είναι περήφανοι για το Αναντολού

Περήφανος για το αεροπλανοφόρο Αναντολού δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, απαντώντας στις επικρίσεις τις αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Το να βλέπεις ένα τέτοιο έργο και να το επικρίνεις δεν είναι βιώσιμο. Πρέπει όλοι να είναι περήφανοι», δήλωσε σε συνέντευξή του στο Κανάλ D και το CNNTürk, εκθειάζοντας για άλλη μια φορά τα χαρακτηριστικά αυτού του πλοίου.

«Από το πλοίο αυτό θα μπορούν να απογειωθούν και να προσγειωθούν τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη Μπαϊρακτάρ TB3, το Κόκκινο Μήλο και το μαχητικό Hürjet», είπε.

«Τί

έλεγαν για τον Μπαρμπαρόσα; Ο πορθητής των θαλασσών, ο πλοίαρχος των θαλασσών. Αυτό το πλοίο μας οδηγεί σε μια πολύ, πάρα πολύ ισχυρή θέση.

Στα σημεία που σήμερα δεν φτάνεις, (αύριο) θα μπορείς να φτάσεις. Εμείς θα κάνουμε άλλο ένα βήμα και ήδη συζητούμε να ναυπηγήσουμε ένα διπλάσιο σε μέγεθος από αυτό πλοίο», είπε ο Τούρκος Πρόεδρος.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είπε επίσης ότι το μαχητικό drone Κόκκινο Μήλο «είναι έτοιμο να πετάξει στα 32 χιλιάδες πόδια. Είμαι περήφανος για αυτούς που το έκαναν», ανέφερε ξανά.

Για τις εκλογές και ειδικά σε ερώτημα για το αν θα υπάρξει δεύτερος γύρος, ο Τούρκος πρόεδρος εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι θα τελειώσει στον πρώτο.

«Πιστεύω ότι το έθνος μου θα τελειώσει αυτή τη δουλειά χωρίς να μπει σε δυσκολίες. Έχω αντιληφθεί μία τέτοια αποφασιστικότητα».

Διαβάστε επίσης: ΗΠΑ: Εκτελέστηκε στη Φλόριντα ο «δολοφόνος νίντζα» - 10ος καταδικασμένος

Keywords
Τυχαία Θέματα