Ταυτοποιήθηκαν ακόμη πέντε για τα συμβόλαια θανάτου της Greek Mafia - Δύο είναι στις φυλακές - Ερευνώνται ακόμη δέκα

16:10 18/1/2024 - Πηγή: NewsIt

Σε ανθρωποκτονίες, εκρήξεις και εμπρησμούς εμπλέκονται τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, που εκτελούσαν συμβόλαια θανάτου της Grek Mafia, τρεις εκ των οποίων που συνελήφθησαν για τη συμμετοχή τους στις δολοφονίες του Γιάννη Σκαφτούρου και του Βασίλη Ρουμπέτη.

Όπως προέκυψε από την παρουσίαση της ΕΛΑΣ για την οργάνωση που εμπλέκεται στις εκτελέσεις της Greek Mafia, έχουν συλληφθεί τρία άτομα – τα οποία έχουν οδηγηθεί στον εισαγγελέα – έχουν ταυτοποιηθεί και τα στοιχεία ακόμη πέντε μελών, δύο εκ των οποίων βρίσκονται έγκλειστα σε φυλακές της χώρας μας και του Μαυροβουνίου, ενώ οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό ακόμη δέκα μελών. 

Στο πλαίσιο της δράσης της εγκληματικής οργάνωσης, όπως αναφέρθηκε στην ενημέρωση της αστυνομίας, έχουν διαπραχθεί 3 ανθρωποκτονίες, 3 απόπειρες ανθρωποκτονίας, 2 εμπρησμοί και 1 έκρηξη.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης έχουν απασχολήσει στο παρελθόν για πολλά αδικήματα.

Όπως αναφέρθηκε στην ενημέρωση, πραγματοποιήθηκε ευρεία αστυνομική επιχείρηση χθες σε Ασπρόπυργο και Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια της οποίας έγιναν οι δύο συλλήψεις.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης συνελήφθη ένα ακόμη άτομο, ο οποίος εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια των ερευνών σε σπίτι, όπου βρέθηκαν δύο γεμιστήρες καλάσνικοφ

 

To άρθρο Ταυτοποιήθηκαν ακόμη πέντε για τα συμβόλαια θανάτου της Greek Mafia - Δύο είναι στις φυλακές - Ερευνώνται ακόμη δέκα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ταυτοποιήθηκαν 5, Σκαφτούρου, Ρουμπέτη -, ΕΛΑΣ,taftopoiithikan 5, skaftourou, roubeti -, elas