Παναθηναϊκός: Αρκετά προβλήματα ενόψει Αστέρα Τρίπολης – Δύσκολα θα προλάβει ο Χουάνκαρ

15:38 18/1/2024 - Πηγή: NewsIt

Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε την πρόκριση επί του Ολυμπιακού στο Κύπελλο Ελλάδας, αλλά έχει μπροστά του νέο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, για τη 19η αγωνιστική της Super League 1.

Οι παίκτες του “τριφυλλιού” επέστρεψαν έτσι άμεσα στις

προπονήσεις στο Κορωπί, με τον Φατίχ Τερίμ να αντιμετωπίζει όμως αρκετά προβλήματα ενόψει του Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης. Χουάνκαρ, Σπόραρ, Βέρμπιτς και Μαντσίνι αποκόμισαν μικροπροβλήματα από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και ο πρώτος δύσκολα θα προλάβει το ματς με τους Αρκάδες. Μεγαλύτερη αισιοδοξία υπάρχει για τους άλλους τρεις, αλλά η αυριανή (19/01) προπόνηση θα δείξει περισσότερα.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Μετά από την αξέχαστη βραδιά πρόκρισης επί του «αιωνίου» αντιπάλου, την Πέμπτη οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας στο «Γ. Καλαφάτης», μια και σχεδόν όλοι οι διαθέσιμοι παίκτες αγωνίστηκαν για αρκετή ώρα στη ρεβάνς Κυπέλλου. Οι υπόλοιποι έκαναν πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Παλάσιος, Τσέριν, Τζούριτσιτς, Γερεμέγεφ και θεραπεία οι Ιωαννίδης, Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

To άρθρο Παναθηναϊκός: Αρκετά προβλήματα ενόψει Αστέρα Τρίπολης – Δύσκολα θα προλάβει ο Χουάνκαρ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός, Αρκετά, Αστέρα Τρίπολης – Δύσκολα, Χουάνκαρ,panathinaikos, arketa, astera tripolis – dyskola, chouankar