Τα τελευταία ανατριχιαστικά tweet της Sinead O' Connor: «Ζω ως ένα απέθαντο πλάσμα της νύχτας»

08:02 27/7/2023 - Πηγή: NewsIt

Η Sinead O’ Connor, που έφυγε προχθές (25.7.2023) από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών ακροβατούσε πάντα ανάμεσα στη τρέλα και την λογική, αλλά ειδικά μετά την αυτοκτονία του γιου της η τραγουδίστρια είχε χάσει τελείως τον έλεγχο.

Όχι, πως η Sinead O’ Connor είχε τον έλεγχο στη ζωή της. Η διάσημη και πολυσυζητημένη τραγουδίστρια ισορροπούσε ανάμεσα στο ταλέντο, στην εύθραυστη ψυχική της υγείας, στη δόξα και στις μεγάλες εκρήξεις και επαναστάσεις της.

Τα έβαζε με όλους και με όλα με… κορυφαία στιγμή της το σκίσιμο της φωτογραφίας

του Πάπα Ιωάννη Παύλου Β’ σε τηλεοπτική εκπομπή.

Από τον Ιανουάριο του 2022, οπότε και αυτοκτόνησε ο γιος της και μετά η Sinead O’ Connor είχε χαθεί. Είχε κλειστεί στον κόσμο της και ζούσε στις σκοτεινές πλευρές του λαβύρινθου του μυαλού τους.

Αυτό φάνηκε καθαρά στα τελευταία tweets της τραγουδίστριας. Στις 17 Ιουλίου είχε εκφράσει τις σκέψεις της για τελευταία φορά μέσα από τη σελίδα της στο Twitter.

«Είμαι χαμένη χωρίς αυτόν»

Σε μια από τις τελευταίες αναρτήσεις της έκανε αναφορά στην αυτοκτονία του γιου της, Shane. Ανέβασε μια φωτογραφία της μαζί του και έγραψε:

«Από τότε ζω ως απέθαντο πλάσμα της νύχτας. Ήταν ο έρωτας της ζωής μου, το λυχνάρι της ψυχής μου. Ήμασταν μια ψυχή σε δύο μισά. Ήταν ο μόνος άνθρωπος που με αγάπησε άνευ όρων. Είμαι χαμένη χωρίς αυτόν».

#lostmy17yrOldSonToSuicidein2022.
Been living as undead night creature since. . He was the love of my life, the lamp of my soul. We were one soul in two halves. He was the only person who ever loved me unconditionally. I am lost in the bardo without him pic.twitter.com/aC8BOmLQ9N

— Sinead Marie-Bernarde Aoibheann O’Connor (@786OmShahid) July 17, 2023

 

Στη συνέχεια η Sinead O’ Connor ανέβασε κάποια τραγούδια, που έδειχναν καθαρά την ψυχική της διάθεση. Σε ένα από αυτά ο τίτλος τα έλεγε όλα για το πως ένιωθε.

Το τραγούδι αυτό ήταν το περίφημο χιτ του Al Green «How can you mend a broken heart» (Πως μπορείς να φτιάξεις μια σπασμένη καρδιά) και έδειχνε για άλλη μια φορά πως η πληγή στην καρδιά της από την αυτοκτονία του γιου της δεν είχε κλείσει ποτέ.

https://t.co/EJvQl1lTB0

— Sinead Marie-Bernarde Aoibheann O’Connor (@786OmShahid) July 17, 2023

 

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε επίσης μια σειρά από συνδέσμους στο Spotify με επίσης «λυπημένα τραγούδια, συμπεριλαμβανομένου ενός που αφιέρωσε σε «όλες τις μητέρες των παιδιών που έχουν αυτοκτονήσει».

For all mothers of Suicided children.
Great Tibetan Compassion Mantra https://t.co/N7LT8NLa26

— Sinead Marie-Bernarde Aoibheann O’Connor (@786OmShahid) July 17, 2023

 

Η Ιρλανδή τραγουδίστρια πέθανε προχθές σε ηλικία 56 ετών, όπως επιβεβαίωσε σε χθεσινή δήλωσή της η οικογένειά της. Τα αγαπημένα της πρόσωπα ζήτησαν να τηρηθεί το απόρρητο και δεν αποκάλυψαν την αιτία θανάτου.

To άρθρο Τα τελευταία ανατριχιαστικά tweet της Sinead O' Connor: «Ζω ως ένα απέθαντο πλάσμα της νύχτας» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα