Ο Ολυμπιακός νίκησε την Ρέιντζερς 3-1 αφήνοντας θετικά δείγματα

23:59 26/7/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-1 της Ρέιντζερς σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στην Σκωτία, με τους Κώστα Φορτούνη και Ζοάο Καρβάλιο(σκόραρε δις) να πετυχαίνουν τα γκολ των «ερυθρόλευκων» που πραγματοποίησαν μια πολύ καλή εμφάνιση.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και πράγματα που έχει

δουλέψει το τελευταίο διάστημα στην προπόνηση του Ολυμπιακού, με τον Ισπανό τεχνικό να μένει άκρως ευχαριστημένος από όσα είδε.

Στο 38ο λεπτό ο Κίνι πάσαρε στον Φορτούνη, με τον διεθνή Έλληνα χαφ να ένα σουτ, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα της Ρέιντζερς για το 1-0.

Από την πλευρά τους οι Σκωτσέζοι ισοφάρισαν στο 52΄ χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ταβερνιέ, το οποίο υποδείχθηκε νωρίτερα σε επαφή του Πασχαλάκη με τον Κάντγουελ, φάση για την οποία οι «ερυθρόλευκοι» διαμαρτυρήθηκαν έντονα, με τον Ιμπόρα μάλιστα να δέχεται κίτρινη κάρτα.

Παρόλα αυτά η Ρέιντζερς δεν χάρηκε για πολύ, καθώς τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ελ Αραμπί δεν μπόρεσε με διπλή προσπάθεια να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, με τον Καρβάλιο ωστόσο να ακολουθεί την φάση και να κάνει το 2-1.

Ο ίδιος παίκτης στο 70΄ αξιοποίησε την εξαιρετική πάσα του Ροντινέι, με τον Πορτογάλο μέσο χάρη σε ένα ψύχραιμο πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής να διαμορφώνει το τελικό 3-1 υπέρ του Ολυμπιακού.

ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ (Μίκαελ Μπιλ): ΜακΚρόρι, Ταβερνιέ, Σούταρ, Ντέιβις, Μπάρισιτς (62΄ Σάκαλα), Ντάουελ (62΄ Λούντστραμ), Ράσκιν (74΄ Ματόντο), Κάντγουελ (81΄ Ράις), Σίμα (74΄ Χάτζι), Λάμερς (81΄ Λάβλας), ΜακΛάφλιν (62΄ Γιλμάζ), Ντέσερς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ντιέγκο Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ντόι (89΄ Μπα), Ρέτσος, Κίνι (66΄ Ραμόν), Ιμπόρα, Μαντί Καμαρά (66΄ Μπουχαλάκης), Καρβάλιο (81΄ Αγκιμπού Καμαρά), Φορτούνης (66΄ Μπιέλ), Μασούρας (81΄ Ανδρούτσος), Ελ Αραμπί (66΄ Βρουσάι).

To άρθρο Ο Ολυμπιακός νίκησε την Ρέιντζερς 3-1 αφήνοντας θετικά δείγματα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός, Επικράτησε 3-1, Ρέιντζερς,olybiakos, epikratise 3-1, reintzers