Συνελήφθη ο 55χρονος που κατηγορείται ότι πυροβόλησε την 27χρονη σύντροφό του στη Χαλκιδική

15:24 25/10/2023 - Πηγή: NewsIt

Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται από χθες Τρίτη (24.10.2023) το μεσημέρι ο 55χρονος που κατηγορείται ότι πυροβόλησε την 27χρονη σύντροφό του στη Χαλκιδική. Εντοπίστηκε από τις Αρχές στη δυτική Θεσσαλονίκη, ενώ ήταν άφαντος από τον περασμένο Σεπτέμβρη.

Όλα έγιναν στα Φλογητά Χαλκιδικής τον περασμένο Σεπτέμβρη, όταν η 27χρονη από τη Θεσσαλονίκη

και ο 55χρονος ήταν μέσα σε όχημα, με τον άνδρα να την πυροβολά και να της προκαλεί διαμπερές τραύμα στον δεξί αντίχειρα. Η παθούσα νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο Χαλκιδικής και περιέγραψε στο newsit.gr τον εφιάλτη που πέρασε.

Εις βάρος του 55χρονου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τον Ανακριτή Χαλκιδικής για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε τέσσερα σπίτια που χρησιμοποιούσε σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, της Ξάνθης και της Χαλκιδικής, βρέθηκαν πιστόλια, φυσίγγια και εξαρτήματα όπλων.

Πιο συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., κατασχέθηκαν δέκα πιστόλια, επτά γεμιστήρες, 276 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, δώδεκα βαλιτσάκια μεταφοράς όπλων, σουγιάς και σπρέι πιπεριού, όπως επίσης ανταλλακτικά, εξαρτήματα και εργαλεία που χρησιμοποιούσε για τη συναρμολόγηση και παραποίηση των όπλων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Ανακριτή Χαλκιδικής.

To άρθρο Συνελήφθη ο 55χρονος που κατηγορείται ότι πυροβόλησε την 27χρονη σύντροφό του στη Χαλκιδική δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συνελήφθη, 55χρονος, 27χρονη, Χαλκιδική,synelifthi, 55chronos, 27chroni, chalkidiki