«Συμμαχία» στις αερομεταφορές: Η SKY express συνεργάζεται με τη Condor Airlines κι ενισχύει το πτητικό της πρόγραμμα

12:14 28/1/2022 - Πηγή: NewsIt

Τη δυνατότητα κράτησης ενιαίου εισιτηρίου σε έναν επιπλέον στρατηγικό ευρωπαϊκό προορισμό αποκτούν οι επιβάτες της ελληνικής SKY express και της γερμανικής αεροπορικής εταιρείας αναψυχής Condor, μετά τη συμφωνία που ανακοίνωσαν οι δύο πλευρές.

Η Condor έχει ως κύρια βάση της το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης, συνδέοντας τα επτά μεγαλύτερα αεροδρόμια σε Γερμανία, Ζυρίχη, Ελβετία και σύντομα σε Βιέννη και Αυστρία, με 90 προορισμούς σε Ευρώπη και Βόρεια Αφρική. Αντίστοιχα, η SKY express επιχειρεί σε σημαντικές

ευρωπαϊκές χώρες και εξυπηρετεί 34 ελληνικούς προορισμούς.

Η συμμαχία με τη Condor έρχεται να προστεθεί στις συμφωνίες διασύνδεσης που διατηρεί η SKY express με την American Airlines,  Air Serbia, την Qatar Airways, την Air France, την KLM, την Middle East Airlines και την Cyprus Airways.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη Condor για τη συνεργασία μας. Συνεχίζουμε τη συστηματική μας προσπάθεια και αυτό μας δίνει την ευκαιρία να έχουμε περισσότερες νέες συνεργασίες με σημαντικές εταιρείες του χώρου μας. Η συνεργασία ενισχύει τη  στρατηγική μας, που βασικό στόχο έχει να προσφέρουμε στους επιβάτες μας περισσότερες επιλογές, αλλά και να ισχυροποιήσουμε τις δυνατότητες της χώρας μας ως δυναμικού ταξιδιωτικού προορισμού», τόνισε o κ. Γιάννης Λιδάκης Commercial Director SKY express.

Τα σχέδια της Condor

Όσον αφορά την Condor, εδώ και 65 χρόνια μεταφέρει τους επισκέπτες της στους πιο όμορφους προορισμούς διακοπών του κόσμου. Κάθε χρόνο, περισσότεροι από 9 εκατομμύρια επισκέπτες πετούν με την Condor από τα επτά μεγαλύτερα αεροδρόμια της Γερμανίας, από τη Ζυρίχη στην Ελβετία, και από το καλοκαίρι του 2022, από τη Βιέννη στην Αυστρία σε περίπου 90 προορισμούς στην Ευρώπη, την Αφρική και τη Βόρεια Αμερική. Η Condor διαθέτει ένα στόλο με περισσότερα από 50 αεροσκάφη, τα οποία συντηρούνται από την επιχείρηση συντήρησης της ίδιας της εταιρείας, Condor Technik GmbH, σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας στην Φρανκφούρτη και στο Ντίσελντορφ.

Από το φθινόπωρο του 2022, η Condor θα διαθέτει τα νέα αεροσκαφη μεγάλων αποστάσεων Airbus A330neo. Χάρη στην τεχνολογία αιχμής και τη μέγιστη απόδοση, το αεροσκάφος 2 λίτρων τελευταίας γενιάς διαθέτει 2,1 λίτρα ανά επιβάτη ανά 100 χιλιόμετρα και παρέχει το υψηλότερο επίπεδο άνεσης πελατών.

Ο πράσινος στόλος της SKY express

Η SKY express είναι η ελληνική αεροπορική εταιρεία που αλλάζει το τοπίο των αερομεταφορών στη χώρα. Διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο στο εσωτερικό και ενισχύει συστηματικά το πτητικό της έργο στο εξωτερικό καλύπτοντας συνολικά 39 προορισμούς σε 6 χώρες.

Έχει συνάψει σημαντικές συμφωνίες interline με παγκόσμιας εμβέλειας αεροπορικές εταιρείες όπως οι KLM, Air France, Qatar Airways, American Airlines, Middle East Airlines, και Cyprus Airways.

Τον τελευταίο χρόνο απέκτησε 6 νέα αεροσκάφη Airbus 320neo, προχωρώντας σε μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις παγκοσμίως στο χώρο των αερομεταφορών. Ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις τις εποχής για την εντατικοποίηση της προσπάθειας προστασίας του περιβάλλοντος, η SKY express προχώρησε στην αντικατάσταση του στόλου των αεροσκαφών ATR72-500, με έξι νέα αεροσκάφη ATR72-600, γεγονός που την καθιστά πρωτοπόρο σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Με τα νέα αεροσκάφη της, η SKY express στο τέλος του έτους θα διαθέτει όχι μόνο τον πλέον “πράσινο” (green fleet) και νεότερο στόλο στη χώρα, αλλά και έναν από τους πιο περιβαλλοντικά φιλικούς σε όλη την Ευρώπη.

To άρθρο «Συμμαχία» στις αερομεταφορές: Η SKY express συνεργάζεται με τη Condor Airlines κι ενισχύει το πτητικό της πρόγραμμα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα