Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Ενημερώνεται συνεχώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Τα νοσοκομεία που άνοιξαν εκτάκτως για τους τραυματίες

01:28 1/3/2023 - Πηγή: NewsIt

Συνεχής είναι η ενημέρωση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη το βράδυ της Τρίτης (28.02.2023).    

Εφημερεύει το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και ανοίγουν εκτάκτως το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και το Νοσοκομείο Κατερίνης. Επίσης μπαίνει σε επιφυλακή και το νοσοκομείο “Παπανικολάου” της Θεσσαλονίκης που έχει ειδικό τμήμα για εγκαυματίες. Για τον ίδιο λόγο μπαίνουν σε επιφυλακή και τα νοσοκομεία της Αθήνας.

Ο

υπουργός Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης, είναι στο κέντρο επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας, ενώ ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ενημερώνεται συνεχώς.

Η 1η Στρατιά και οι μονάδες της Θεσσαλίας ενεργοποιούνται και μπαίνουν σε πρωτόκολλο συναγερμού, όπως προβλέπεται σε πείιπτωση τέτοιων ατυχημάτων. Σε επιφυλακή είναι και τα στρατιωτικά νοσοκομεία Αθήνας και Θεσσαλονίκης στην περίπτωση που χρειαστεί να υποδεχθούν τραυματίες.

To άρθρο Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Ενημερώνεται συνεχώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Τα νοσοκομεία που άνοιξαν εκτάκτως για τους τραυματίες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα