Δυστύχημα στη Λάρισα: Πληροφορίες για δύο νεκρούς – Φόβοι ότι ο τραγικός κατάλογος θα μεγαλώσει

Δυστυχώς, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο νεκρούς στον εκτροχιασμό της αμαξοστοιχίας στα Τέμπη. Φόβοι ότι υπάρχουν περισσότεροι νεκροί.

Κατά τις πρώτες πληροφορίες του onlarissa.gr εκτροχιάστηκε αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο ΘεσσαλονίκηΛάρισα το οποίο αναχώρησε στις 19:22 από τη συμπρωτεύουσα.

Ο εκτροχιασμός έγινε μετά από μετωπική σύγκρουση του τρένου με

εμπορική αμαξοστοιχία.

Συμφωνα με αστυνομικές πηγές, μετά τον εκτροχιασμό σημειώθηκε και φωτιά, με τις προσπάθειες κατάσβεσης να βρίσκονται σε εξέλιξη.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για εγκλωβισμένους και τραυματίες επιβάτες.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, για κάποιους ο τραυματισμός είναι σοβαρός, ενώ κατά άλλες πηγές αναφέρθηκε και ένας ακρωτηριασμός γυναίκας.

Στο σημείο σπεύδουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, η 8η ΕΜΑΚ, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας και συνολικά 30 ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και γιατροί απο Λάρισα, Βόλο και Θεσσαλονίκη. Μετά από εντολή του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας, άνοιξαν τα επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, για να παραλάβουν τους τραυματίες.

Ήδη έχουν απομακρυνθεί σοκαρισμένοι επιβάτες ενώ γίνεται τεράστια επιχείρηση να να απεγκλωβιστούν όλοι με ασφάλεια.

Ένα άδειο λεωφορείο που περνούσε από την περιοχή, μάζεψε αρκετούς επιβάτες και τους πηγαίνει προς Θεσσαλονίκη.

Ο υπουργός υγείας Θάνος Πλεύρης μεταβαίνει αυτή τη στιγμή προς τα νοσοκομεία και ο ΓΓ του Μεταφορών, Γιάννης Ξιφαράς προς το σημείο της σύγκρουσης.

Ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης είναι στο κέντρο επιχειρήσεων ενώ ο πρωθυπουργός ενημερώνεται συνεχώς.

Η 1η Στρατιά και οι μονάδες της Θεσσαλίας μπαίνουν σε συναγερμό οπως προβλέπεται σε περίπτωση τέτοιων ατυχημάτων.

Η ΕΡΤ μετέδωσε την πληροφορία ότι στο συμβάν υπάρχουν νεκροί… Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες υπάρχουν δύο νεκροί αλλά και φόβος ότι η τραγική λίστα μπορεί να μεγαλώσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα