Συγκλονιστική εξομολόγηση από τη σύζυγο του «ήρωα» της Ρεάλ Μαδρίτης στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων

11:00 12/2/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Φεντερίκο Βαλβέρδε είναι από τους πρωταγωνιστές της Ρεάλ Μαδρίτης την τελευταία διετία και οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, παρά τις δύσκολες προσωπικές του στιγμές.

Ο Βαλβέρδε σκόραρε δις στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων και το πανηγύρισε με το δάχτυλο στο στόμα, για να εξηγήσει το γεγονός με μία συγκλονιστική εξομολόγηση, η Μίνα Μπονίνο. Η σύζυγος του Ουρουγουανού επιθετικού έκανε σχετική ανάρτηση στα social media και αποκάλυψε ότι κινδύνευσε πολύ σοβαρά με αποβολή στο δεύτερο παιδί τους.

Η ανάρτηση της συζύγου του Βαλβέρδε

«Πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησε η είδηση ότι είχα απέβαλλα. Δεν ήμουν σε θέση να το αρνηθώ, γιατί ήταν αυτό που πιστεύαμε ότι θα συνέβαινε. Ήταν ασυμβίβαστο με τη ζωή. Προετοιμαζόμασταν επί ένα μήνα για το χειρότερο. Καθώς η εγκυμοσύνη ήταν πολύ προχωρημένη έπρεπε να το επιβεβαιώσουμε με τεστ: Και αφού έκλαιγα για ένα ολόκληρο μήνα, αφού θρηνούσα, ενώ είχα στην κοιλιά μου το δεύτερο παιδί μου, χθες μας ήρθε η λιγότερο αναμενόμενη είδηση: Το μωρό είναι μια χαρά. Όλα είναι ακόμα φυσιολογικά, ήταν ένας πολύ δύσκολος μήνας και αυτό ξεκινάει από την αρχή. Σας ευχαριστούμε».

Hace poco salió una noticia que había perdido un embarazo. No fui capaz de desmentirlo, porque era lo que creíamos que sucedería. Era incompatible con la vida. Nos preparamos durante un mes para lo peor. Cómo el embarazo estaba muy avanzado teníamos que confirmarlo con la prueba: https://t.co/6Gwl9pz7l8

— Mina Bonino (@Minabonino) February 11, 2023

To άρθρο Συγκλονιστική εξομολόγηση από τη σύζυγο του «ήρωα» της Ρεάλ Μαδρίτης στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συγκλονιστική, Ρεάλ Μαδρίτης, Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων,sygklonistiki, real madritis, pagkosmio kypello syllogon