Συγκινητικός Ρόμπεν, επέστρεψε μετά από επτά μήνες, βγήκε MVP και δάκρυσε στην κάμερα

19:20 9/5/2021 - Πηγή: NewsIt

Ο Άριεν Ρόμπεν συνεχίζει να ζωγραφίζει στα γήπεδα. Ο 37χρονος Ολλανδός επέστρεψε στη δράση μετά από επτάμηνη απουσία κι έκανε “όργια” απέναντι στην Έμεν.

Μπορεί στο ξεκίνημα της σεζόν να τραυματίστηκε, ωστόσο δεν το έβαλε κάτω κι επέστρεψε στην ενδεκάδα της αγαπημένης του Γκρόνιγκεν, οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη. Ο Ρόμπεν έδωσε δύο ασίστ μέσα σε δέκα λεπτά απέναντι στην Έμεν, ψηφίστηκε ως ο παίκτης του αγώνα και στην συνέντευξη αμέσως μετά την λήξη του παιχνιδιού, έβαλε τα κλάματα σαν μικρό παιδί μπροστά στην

κάμερα.

«Ήθελα να βοηθήσω την ομάδα και να παίξω ποδόσφαιρο. Αν μπορώ να το κάνω επιτυχημένα, αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο. Μου θυμίζει πολλά. Ήταν δύσκολη η διαδρομή. Ήλπιζα να μπορέσω να παίξω ξανά και περίμενα περισσότερα. Ήταν σκληρό, αλλά συνέχισα να παλεύω. Η ανταμοιβή θα ερχόταν κάποια στιγμή. Το διασκέδασα σαν μικρό παιδί και ήμουν σημαντικός και για την ομάδα», είπε ο Ρόμπεν.

Must see big star from @FCBayern age 37 his first long match in 3 years and with 2 assists important. He breaks because he loved this game so much. 37 years Arjen Robben pic.twitter.com/UQuU8putVk

— Mark (@ILRoodWitte) May 9, 2021

Σε ερώτηση για ενδεχόμενη επιστροφή του στην εθνική Ολλανδίας στο επερχόμενο Euro, πέταξε την μπάλα στον ομοσπονδιακό τεχνικό, Φρανκ Ντε Μπουρ: «Αν με καλέσει, θα έρθω. Όταν επέστρεψα το περασμένο καλοκαίρι στη δράση, το Euro ήταν ένα από τα πιο τρελά μου όνειρα. Για αρχή πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και να δούμε το πώς θα κυλήσουν τα πράγματα τις επόμενες εβδομάδες. Μετά θα δούμε».

Arjen Robben couldn’t control his emotions after winning MOTM with two assists.

It was his first start for seven months after a long-term injury

(via @espnnl) pic.twitter.com/mBMQM2GlWA

ESPN FC (@ESPNFC) May 9, 2021

To άρθρο Συγκινητικός Ρόμπεν, επέστρεψε μετά από επτά μήνες, βγήκε MVP και δάκρυσε στην κάμερα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα