Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός: Έμεινε στο «μηδέν» η ερυθρόλευκη «αγγαρεία»

19:05 9/5/2021 - Πηγή: NewsIt

Στο πλαίσιο της… προετοιμασίας του για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ο πρωταθλητής Ολυμπιακός έμεινε στο 0-0 στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης, σε ματς για την 8η αγωνιστική των play off της Superleague. Δοκάρι με Ανδρούτσο οι «ερυθρόλευκοι».

Δεύτερη σερί απώλεια βαθμών για τον Ολυμπιακό

στα play off της Superleague. Παίζοντας με αρκετές απουσίες, οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν στο 0-0 στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης.

Να αναφέρουμε ότι ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το ματς με τέσσερεις ερυθρόλευκους από τις Ακαδημίες. Ο 16χρονος Αλέξανδρος Καλογερόπουλος ξεκίνησε για πρώτη φορά βασικός με τους Πειραιώτες, παίζοντας ως παρτενέρ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στα μετόπισθεν και έδειξε πολύ καλή εικόνα. Οι άλλοι τρεις ήταν οι Τζολάκης, Ανδρούτσος και Σουρλής.

Παράλληλα, εκτός –για διαφορετικούς λόγους- έμειναν οι Σα, Εμβιλά, Φορτούνης, Κρίστινσον, Μπα, Παπαδόπουλος και Λαλά

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Ο Ολυμπιακός μπήκε επιθετικά στο ματς και πίεσε ψηλά τους παίκτες του Αστέρα Τρίπολης. Μάλιστα, μόλις στο 6’ άγγιξε το γκολ, με τον Μπουχαλάκη να στέλνει την μπάλα ελάχιστα άουτ, με εκτέλεση φάουλ.

Ο Αστέρας Τρίπολης κέρδισε στη συνέχεια λίγα μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν μπόρεσε να φτιάξει μια καλή επιθετική προσπάθεια. Ο Ολυμπιακός συνέχισε να ελέγχει το ματς και στο 17’ είχε δοκάρι σε κοντινό πλασέ του Ανδρούτσου.

Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι βρέθηκαν σε θέση άμυνας (δείχνοντας παράλληλα τεράστιο πρόβλημα στην ανάπτυξη τους), με την ομάδα του Μαρτίνς να… προσπαθεί για το γκολ. Στην τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους (42’), ο Χασάν έστειλε την μπάλα άουτ με κοντινή κεφαλιά.

Θέλοντας να κάνει τον Ολυμπιακό πιο απειλητικό, ο Μαρτίνς πέρασε στο ματς τους Ελ Αραμπί, Βαλμπουενά και Μασούρα αντί των Βρουσάι, Μπρούμα και Καμαρά, με την έναρξη της επανάληψης. Διορθωτικές κινήσεις έγιναν και στον Αστέρα Τρίπολης (Μπέλοκ αντί Μουνάφο και Τζίμας αντί του Μπαράλες)

Οι Αρκάδες έδειξαν ένα πιο επιθετικό πρόσωπο και ο Ολυμπιακός έριξε στο ματς τον Σεμέδο στη θέση του νεαρού Καλογερόπουλου, για να «δέσει» την άμυνα. Το ματς συνεχίστηκε σε αυτούς τους ρυθμούς, με τους «ερυθρόλευκους» να δίνουν περισσότερο βάρος στα μετόπισθεν και να προσπαθούν να «χτυπήσουν» στην κόντρα.

Περισσότερα σε λίγο…

To άρθρο Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός: Έμεινε στο «μηδέν» η ερυθρόλευκη «αγγαρεία» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα