Στο «κόκκινο» η κίνηση στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας - Κλειστές Πειραιώς και Ποσειδώνος - Ταλαιπωρία για τους οδηγούς

17:52 6/9/2023 - Πηγή: NewsIt

Σχεδόν όλοι οι κεντρικοί δρόμοι της Αττικής είναι «κόκκινοι» αυτή την ώρα, στους χάρτες της Google που απεικονίζουν την κυκλοφορία σε πραγματικό χρόνο, στην «καρδιά» της κακοκαιρίας Daniel.

Έχοντας φτάσει στην πρωτεύουσα τι τελευταίες ώρες, η κακοκαιρία Daniel έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία, στους δρόμους της Αθήνας.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, λόγω συσσώρευσης νερού διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα

της οδού Πειραιώς από την οδό Πέτρου Ράλλη έως και την οδό Χαμοστέρνας.

Επίσης, η Αστυνομία προχώρησε στη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, λόγω συσσώρευσης υδάτων, στην οδό Αγίας Φιλοθέης στην περιοχή του Πικερμίου από το ύψος της λεωφόρου Μαραθώνος και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στην οδό Αγίας Παρασκευής από το ύψος της οδού Αετόπετρας στην περιοχή των Αχαρνών, στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου από το ύψος της υπόγειας γέφυρας στην περιοχή της Μαγούλας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και -λόγω πτώσης δέντρου- στην οδό Ωκεανίδων στην περιοχή της Ελευσίνας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.   

Όπως βλέπετε στον παραπάνω χάρτη της Google, μετά τις 17.30 στο «κόκκινο» όλοι οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας, η λεωφόρος Κηφισίας σχεδόν σε όλο το μήκος της ενώ μεγάλη είναι η ταλαιπωρία των οδηγών και στη Χαμοστέρνας λόγω της συσσώρευσης μεγάλου όγκου νερού.

https://www.newsit.gr/wp-content/uploads/2023/09/1000013892.mp4https://www.newsit.gr/wp-content/uploads/2023/09/1000013891.mp4https://www.newsit.gr/wp-content/uploads/2023/09/1000013893.mp4

Στα Νότια Προάστια, μεγάλα προβλήματα καταγράφονται στους δρόμους της Ηλιούπολης.

 

To άρθρο Στο «κόκκινο» η κίνηση στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας - Κλειστές Πειραιώς και Ποσειδώνος - Ταλαιπωρία για τους οδηγούς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αττική, - Κλειστές Πειραιώς, Ποσειδώνος - Ταλαιπωρία,attiki, - kleistes peiraios, poseidonos - talaiporia