Στο χειρουργείο γυναίκα μετά από τροχαίο στον ΒΟΑΚ - Τραυματισμός με κατάγματα στη σπονδυλική στήλη

11:24 30/12/2022 - Πηγή: NewsIt

Ακόμα ένα τροχαίο στον ΒΟΑΚ με μια γυναίκα να οδηγείται στο χειρουργείο από τους θεράποντες γιατρούς. Πρωταθλήτρια και φέτος στα δυστυχήματα η Κρήτη…

Στο Βενιζέλειο νοσοκομείο στο Ηράκλειο μεταφέρθηκε εσπευσμένα χθες αργά το βράδυ (29-12-2022) η 42χρονη οδηγός του οχήματος μετά το τροχαίο που σημειώθηκε στην εθνική οδό. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα φέρει σοβαρά κατάγματα στη σπονδυλική στήλη και αναμένεται να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική

επέμβαση.

Το ατύχημα συνέβη όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, η οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να εκτραπεί της πορείας του, να προσκρούσει πάνω στο διαχωριστικό διάζωμα και να ανατραπεί. Σημειώνεται ότι το τροχαίο συνέβη επί του Βόρειου Οδικού Άξονα στο ύψος του κόμβου Βαμβακόπουλου στο ρεύμα προς Σούδα.

Η 42χρονη γυναίκα παρέμεινε εγκλωβισμένη μέσα στο αναποδογυρισμένο όχημα. Άμεσα έσπευσαν στο σημείο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ ένα εκ των οποίων παρέλαβε τον 50χρονο άνδρα και τον μετέφερε με ελαφρά ορθοπεδικά τραύματα στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, 6 πυροσβέστες από τον Α’ Πυροσβεστικό Σταθμό Χανίων επιχείρησαν με τη χρήση διασωστικής σειράς (ψαλίδια) για τον απεγκλωβισμό της γυναίκας. Μόλις απεγκλωβίστηκε παρελήφθη και εκείνη από πλήρωμα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.

To άρθρο Στο χειρουργείο γυναίκα μετά από τροχαίο στον ΒΟΑΚ - Τραυματισμός με κατάγματα στη σπονδυλική στήλη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα