Στην Αρκτική το μεγαλύτερο υποβρύχιο του κόσμου – Φόβοι για πυρηνική δοκιμή από τον Πούτιν

22:35 5/10/2022 - Πηγή: NewsIt

Παγκόσμιος συναγερμός έχει σημάνει εξαιτίας της παρουσίας του ρωσικού πυρηνικού υποβρύχιου Belgorod στην Αρκτική θάλασσα λίγες μόνο ημέρες αφότου έφυγε από τη βάση του στη Ρωσία.

Δορυφορικές εικόνες δείχνουν την θέση του υποβρυχίου Belgorod να κινείται στην Αρκτική και με τις φήμες ότι ο Πούτιν σχεδιάζει πυρηνική δοκιμή να εντείνονται.

Σύμφωνα με την Daily Mail το λεγόμενο «Όπλο της

Αποκάλυψης» της Ρωσίας βρίσκεται γύρω από τη Θάλασσα Μπάρεντς. Πρόκειται για το μήκους 178 μέτρων υποβρύχιο Belgorod το οποίο και εξαφανίστηκε από τη βάση του στον Αρκτικό Κύκλο. Δεν αποκλείεται να πλέει προς τη Θάλασσα του Κάρα για να δοκιμάσει για πρώτη φορά την πυρηνική κεφαλή «Poseidon». Για κάτι τέτοιο άλλωστε προειδοποιούσε το ΝΑΤΟ με σημείωμά του.

Την ίδια ώρα το Naval News δημοσίευσε εικόνες οι οποίες δείχνουν ότι το υποβρύχιο είναι στην επιφάνεια της Αρκτικής.

Να σημειωθεί ότι το Belogord, είναι το μεγαλύτερο υποβρύχιο στον κόσμο και οπλισμένο με τη σούπερ τορπίλη «Poseidon». Αν τελικά ο Πούτιν πραγματοποιήσει την απειλή του θα πρόκειται για την τελευταία προσπάθεια του Ρώσου προέδρου να σκορπίσει πανικό στη Δύση.

To άρθρο Στην Αρκτική το μεγαλύτερο υποβρύχιο του κόσμου – Φόβοι για πυρηνική δοκιμή από τον Πούτιν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αρκτική, – Φόβοι, Πούτιν,arktiki, – fovoi, poutin