Χρηστίδου: Είχε έσοδα 300.000 ευρώ – Μαραντίνης: Μένω σε ενοίκιο με 900 ευρώ και δίνω 400 ευρώ δόση για το αυτοκίνητο

Ολομέτωπη σύγκρουση για Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρή Μαραντίνη, που λύνουν τις διαφορές τους μετά το διαζύγιο και συνακόλουθα τη διατροφή στα δικαστήρια.

Υπενθυμίζεται, πως ο τραγουδιστής καταδικάστηκε σε 12 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή καθότι δεν κατέβαλε τη διατροφή που είχε συμφωνηθεί.

Βέβαια, οι διάλογοι στη δικαστική αίθουσα ήταν «φωτιά»!

Τι δήλωσε η Σίσσυ Χρηστίδου

«Ο Θοδωρής Μαραντίνης άλλαξε σπίτι, πήρε αυτοκίνητο αξίας 80.000 ευρώ,

έκανε 70 συναυλίες, ένα τηλεοπτικό σόου, συμμετείχε σε ταινία πήγε δύο ταξίδια στο Λονδίνο και δύο στην Ιταλία.

Επίσης πήγε η περιοδεία στην Ευρώπη για να δει τους αγαπημένους του τραγουδιστές ενώ πήγε τα παιδιά μία εβδομάδα διακοπές στο Costa Navarino.

Το 2020 ο πατέρας μου έχει συνεισφέρει οικονομικά μετά από ένα χρόνο που είχαμε χωρίσει και εκείνος ήρθε να μου ζητήσει τον καναπέ, το ψυγείο και την τραπεζαρία.

Τρεις μήνες μετά το διαζύγιό μας σταμάτησε να καταβάλει το ποσό της διατροφής και με ενημέρωσε ότι βρισκόταν στο Las Vegas, τα έσοδα του ήταν περίπου 300.000 ευρώ.

Ντρέπομαι που είμαι εδώ για αυτή την δικαστική διαμάχη. Στην προηγούμενη αναβολή της δίκης την είχα ζητήσει εγώ δεν μπορούσα να ανταπεξέλθω για προσωπικούς ψυχολογικούς λόγους.

Μου ζήτησε να υπογράψω χαρτί ότι σταματάω να έχω δικαιώματα στην κοινή μας περιουσία για τους γονείς του, μου είπε και εγώ το υπέγραψα».

Θοδωρής Μαραντίνης: Πληρώνω ενοίκιο 900 ευρώ η δόση για το αυτοκίνητο είναι 400 ευρώ

«Έκανα ελάχιστες συναυλίες. Λόγω covid υπήρχε λιγότερος κόσμος στους εσωτερικούς χώρους, συνεπώς, λιγότερες αμοιβές. Ήταν ελάχιστες και όχι αρκετές να πληρώνω αυτά που είχα συναινέσει να πληρώνω.

Το κράτος ουσιαστικά μου απαγόρευσε να δουλέψω. Θα τα πληρώσω αυτά τα χρήματα στην κ. Χρηστίδου, είτε πιστεύω ότι είναι πολλά ή λίγα. Μένω στα Βριλήσσια και πληρώνω ενοίκιο 900 ευρώ.

Το αυτοκίνητό μου είναι με Leasing μεταχειρισμένο και η δόση που πληρώνω είναι 400 ευρώ. Πληρώνω διατροφή στο μέγιστο που μπορώ, 2.000 ευρώ και τα ταξίδια που έχω κάνει με τα παιδιά μου», είπε από την πλευρά του ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:Keywords
Τυχαία Θέματα