Στέλιος Σεραφείδης: Μήνυμα από Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ για το θάνατο του παλαίμαχου της ΑΕΚ

16:07 4/1/2022 - Πηγή: NewsIt

Τα συλλυπητήρια τους για το θάνατο της θρυλικής μορφής της ΑΕΚ, Στέλιου Σεραφείδη, έστειλαν οι ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, μέσω των social media.

Η ΑΕΚ

βυθίστηκε στο πένθος, με την είδηση του θανάτου του Στέλιου Σεραφείδη και τόσο η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όσο και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέφρασαν τη θλίψη τους για το θάνατο θρύλου της Ένωσης.

«Σήμερα το ελληνικό ποδόσφαιρο έχασε έναν σπουδαίο άνθρωπο και αθλητή, τον Στέλιο Σεραφείδη. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του» ανέφεραν οι “πράσινοι”.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα συλλυπητήρια της στους οικείους και την οικογένεια του Στέλιου Σεραφείδη. Η ιστορία του και το ήθος του ας μείνουν ανεξίτηλα στα ελληνικά γήπεδα» ανέφερε από πλευράς του ο “δικέφαλος του Βορρά”.

Τα συλλυπητήρια τους για το θάνατο της θρυλικής μορφής της ΑΕΚ, Στέλιου Σεραφείδη, έστειλαν οι ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, μέσω των social media. Η ΑΕΚ βυθίστηκε στο πένθος, με την είδηση του θανάτου του Στέλιου Σεραφείδη και τόσο η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όσο και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέφρασαν τη θλίψη τους για το θάνατο θρύλου της Ένωσης. «Σήμερα το ελληνικό ποδόσφαιρο έχασε έναν σπουδαίο άνθρωπο και αθλητή, τον Στέλιο Σεραφείδη. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του» ανέφεραν οι “πράσινοι”. «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα συλλυπητήρια της στους οικείους και την οικογένεια του Στέλιου Σεραφείδη. Η ιστορία του και το ήθος του ας μείνουν ανεξίτηλα στα ελληνικά γήπεδα» ανέφερε από πλευράς του ο “δικέφαλος του Βορρά”.

Σήμερα το ελληνικό ποδόσφαιρο έχασε έναν σπουδαίο άνθρωπο και αθλητή, τον Στέλιο Σεραφείδη. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του. pic.twitter.com/oSdunPeYlk

Panathinaikos F.C. (@paofc_) January 4, 2022

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα της συλλυπητήρια στους οικείους και την οικογένεια του Στέλιου Σεραφείδη. Η ιστορία του και το ήθος του ας μείνουν ανεξίτηλα στα ελληνικά γήπεδα. pic.twitter.com/1lH0vUJgYy

PAOK FC (@PAOK_FC) January 4, 2022

To άρθρο Στέλιος Σεραφείδης: Μήνυμα από Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ για το θάνατο του παλαίμαχου της ΑΕΚ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα