Στέφανος Τσιτσιπάς: Η συμφωνία με Ζβέρεφ και οι σπόντες

18:06 10/5/2022 - Πηγή: NewsIt

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν ήταν ευχαριστημένος από το πρόγραμμα του τουρνουά της Μαδρίτης, συμφωνώντας με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, ο οποίος έκραξε τη διοργάνωση μετά τον τελικό με τον Κάρλος Αλκαράθ.

«Είναι ξεκάθαρο, οι γυναίκες θα έπρεπε να παίξουν πρώτες», δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε συνέντευξη τύπου στη Ρώμη για το πρόγραμμα του περασμένου Σαββάτου στη Μαδρίτη.

Ο ημιτελικός του Έλληνα τενίστα με τον Ζβέρεφ, ξεκίνησε μετά τον τελικό των γυναικών και ολοκληρώθηκε στη 1.08 το πρωί, ενώ ο πρώτος ημιτελικός

μεταξύ του Κάρλος Αλκαράθ και του Νόβακ Τζόκοβιτς άνοιξε το πρόγραμμα στις 16.00 και τελείωσε στις 21.00.

«Είχαν να παίξουν τελικό, έπρεπε να βγουν στο γήπεδο πρώτες. Είμαι σίγουρος ότι και ο κόσμος θα ήθελε να δει πρώτα τον τελικό και μετά τα άλλα ματς (σ.σ. τους ημιτελικούς των ανδρών). Για να είμαι ειλικρινής, ούτε εγώ ήμουν ευχαριστημένος. Πήγα για ύπνο σχεδόν στις 3. Αυτό καταστρέφει τον ρυθμό σου όταν έχεις να παίξεις τουρνουά στη Ρώμη την επόμενη εβδομάδα. Έπρεπε να ξυπνήσω πρωί και δεν ήταν πολύ εύκολο, όπως μπορείτε να φανταστείτε», δήλωσε ο Έλληνας πρωταθλητής.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς άφησε αιχμές για την IMG, που διοργανώνει το τουρνουά και που εκπροσωπεί τον Κάρλος Αλκαράθ.

«Υπάρχουν πολλές θεωρίες πίσω από αυτό. Δεν είναι ώρα για μένα να γίνω αρνητικός ή κάτι τέτοιο. Συγκεκριμένες εταιρείες διοργανώνουν τα τουρνουά, δεν θέλω να πω παραπάνω. Ας ελπίσουμε ότι δεν το κάνουν για να ευνοήσουν αυτό που θέλουν να ευνοήσουν. Ας ελπίσουμε. Δεν ξέρω, δεν έχω κάτι άλλο να πω», κατέληξε ο Έλληνας τενίστας.

To άρθρο Στέφανος Τσιτσιπάς: Η συμφωνία με Ζβέρεφ και οι σπόντες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Στέφανος Τσιτσιπάς, Ζβέρεφ,stefanos tsitsipas, zveref