Σοβαρό τροχαίο για τον Νίκο Γκαραβέλα - «Το ότι είμαι ζωντανός οφείλεται στο σκληρό Jeep που οδηγούσα και στον Αρχάγγελο»

12:08 20/10/2022 - Πηγή: NewsIt

«Το ότι μπορώ και γράφω και είμαι ζωντανός οφείλεται στο σκληρό Jeep Wrangler που οδηγούσα», είπε ο ραδιοφωνικός παραγωγός Νίκος Γκαραβέλας, μετά το τρομακτικό τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη τα ξημερώματα της Τρίτης (18.10.2022) στη λεωφόρο Αρτέμιδας.  

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα anatolika24.gr, το τροχαίο του ραδιοφωνικού παραγωγού, Νίκου Γκαραβέλα σημειώθηκε περίπου στις 02:00 τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν ένας οδηγός

– όπως αποδείχθηκε ήταν μεθυσμένος – έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου.

Ο οδηγός έτρεχε με 140χλμ, και συγκρούστηκε μετωπικά πάνω στο Jeep που οδηγούσε ο Nίκος Γκαραβέλας.

Το θηριώδες 4Χ4 ευτυχώς κατάφερε να «προστατέψει» τον ραδιοφωνικό παραγωγό, καθώς λόγω της μετωπικής σύγκρουσης τινάχτηκε στη θέση του συνοδηγού, και μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στον «Ευαγγελισμό».

Στο τροχαίο ενεπλάκη κι άλλο ένα αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου από την σύγκρουση δεν πρόλαβε να πατήσει φρένο κι έπεσε πάνω στο πίσω μέρος του Jeep.

Τραύματα σε όλο του το σώμα

Όπως επισήμανε ο αδερφός του ραδιοφωνικού παραγωγού, ο Νίκος Γκαραβέλας έχει ξεπεράσει το αρχικό σοκ, αλλά έχει πολλά τραύματα σε όλο το σώμα.

Η ανάρτηση του Νίκου Γκαραβέλα για το τροχαίο

Ο Νίκος Γκαραβέλας σήμερα ανέβασε στο facebook ένα κείμενο που αφηγείται τι του συνέβη:

«Χθες το βράδυ φεύγοντας από το G Radio… είχα μια σφοδρή μετωπική σύγκρουση με ένα αυτοκίνητο με μεθυσμένο οδηγό που πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, χτυπώντας με 140 χιλιόμετρα την ώρα περίπου.

Το ότι μπορώ και γράφω και είμαι ζωντανός οφείλεται στο σκληρό Jeep Wrangler που οδηγούσα… και Στον Αρχάγγελο… Το μεσημέρι δε η μάνα μου μου χάρισε μια κεντητή εικόνα της Παναγιάς που η μόνη ζημιά που είχε ήταν στο γυαλί της… Θα παρακαλούσα να με συγχωρήσετε απόψε που δεν θα είμαι στην θέση μου.

Ευχαριστώ το προσωπικό του Ευαγγελισμού για την περιποίηση και ιδιαίτερα τον Μιχαλη Ψαρολογο που με έραψε…Ευχαριστώ τα site που σεβάστηκαν το όνομα μου… και μου έδωσαν την ευκαιρία να γράψω ότι έγινε… Σας Ευχαριστώ και να προσέχετε… Ευχαριστώ τον αδελφό μου… που αν και τρόμαξε… ήταν στήριγμα… N.G».

 

To άρθρο Σοβαρό τροχαίο για τον Νίκο Γκαραβέλα - «Το ότι είμαι ζωντανός οφείλεται στο σκληρό Jeep που οδηγούσα και στον Αρχάγγελο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα