Ξενερωμένος ο Κριστιάνο Ρονάλντο! Έφυγε από το «Ολντ Τράφορντ» πριν το τέλος του Γιουνάιτεντ - Τότεναμ

11:52 20/10/2022 - Πηγή: NewsIt

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα στην Premier League (2-0 την Τότεναμ), αλλά ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν συμμετείχε στη… χαρά των “κόκκινων διαβόλων”.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποχώρησε για τα αποδυτήρια πριν το φινάλε του αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τότεναμ, δείχνοντας φανερά ξενερωμένος από το γεγονός, πως δεν χρησιμοποιήθηκε ούτε λεπτό από τον προπονητή του.

Ο Έρικ Τεν Χαγκ έκανε μόνο τρεις αλλαγές στο ματς και άφησε στον πάγκο τον

Πορτογάλο επιθετικό, ο οποίος κατευθύνθηκε προς το τούνελ και τα αποδυτήρια αμέσως μετά. Θυμίζουμε ότι ο Κριστιάνο είχε κρίνει τον αντίστοιχο περσινό αγώνα με χατ-τρικ (3-2).

Ο 37χρονος ποδοσφαιριστής είναι φανερά δυσαρεστημένος με τη μεταχείριση που έχει από τον Τεν Χάαγκ και φέρεται να ψάχνει και πάλι τρόπο, για να αποχωρήσει από την ομάδα. Μάλιστα, η “Sun”

αναφέρει πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποχώρησε και από το “Ολντ Τράφορντ” κι έτσι δεν συμμετείχε στα επινίκια των συμπαικτών του στα αποδυτήρια.

Όπως όμως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, κανένας από τους παίκτες του Τεν Χάαγκ δεν κατάλαβε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο απουσίαζε.

 

I feel your pain. pic.twitter.com/IooauuVqVO

— ‏ً (@erlingtxt) October 20, 2022

To άρθρο Ξενερωμένος ο Κριστιάνο Ρονάλντο! Έφυγε από το «Ολντ Τράφορντ» πριν το τέλος του Γιουνάιτεντ - Τότεναμ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα