«Σφαλιάρα» για Μίλαν, η Ίντερ μπορεί να τη ρίξει απ’ την κορυφή (video)

23:39 13/2/2021 - Πηγή: NewsIt

Όταν γνωρίζεις πως η Γιουβέντους έχει ηττηθεί και εσύ αντιμετωπίζεις μια νεοφώτιστη ομάδα της κατηγορίας, τότε η εκτός έδρας ήττα χαρακτηρίζεται ως μια… μεγάλη αποτυχία. Κάπως έτσι θα πρέπει να νιώθουν οι οπαδοί της Μίλαν μετά το αρνητικό αποτέλεσμα (2-0) τους στο «Αλμπέρτο Πίκο», τη στιγμή που η Ίντερ «παραμονεύει» για να προσπεράσει.

Πριν από λίγα 24ωρα η Σπέτσια πέρασε στα χέρια Αμερικανών επενδυτών, έχοντας μόλις μια νίκη σε δέκα αγώνες στην έδρα της. Ο νέος… αέρας που πνέει στην ομάδα  φαίνεται πως την ώθησε στη νίκη επί της πρωτοπόρου, Μίλαν.

Οι

«ροσονέρι» ηττήθηκαν 2-0 και όχι μόνο δεν μπόρεσαν να αυξήσουν τη διαφορά τους από την Γιουβέντους (νωρίτερα ηττήθηκε από τη Νάπολι) αλλά μπορούν να πέσουν από την κορυφή της Serie A, σε περίπτωση που την Κυριακή η Ίντερ νικήσει τη Λάτσιο στο «Τζουζέπε Μεάτσα» (βρίσκεται στο -2).

Στο 56’ η Σπέτσια έκανε ό,τι ήθελε την άμυνα της Μίλαν και βρήκε το γκολ που αναζητούσε με τον Μαγκιόρι. Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στο 67’ από την… σουτάρα του Μπαστόνι.

To άρθρο «Σφαλιάρα» για Μίλαν, η Ίντερ μπορεί να τη ρίξει απ’ την κορυφή (video) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα