«Σφαλιάρα» για Λέστερ – Ο Γουόλκοτ «βύθισε» την Άρσεναλ (video)

23:30 16/12/2020 - Πηγή: NewsIt

Μεγάλο «τρίποντο» πήρε τη Έβερτον στην έδρα της Λέστερ (2-0) – Η Άρσεναλ δεν μπορεί να… σταυρώσει νίκη. Αυτή τη φορά, ήταν ο παλιός της παίκτης, Θίο Γουόλκοτ που της «έκοψε» βαθμούς (1-1 με τη Σαουθάμπτον).

Ήττα – σοκ για τη Λέστερ στο «Κινγκ Πάουερ», με την Έβερτον να περνά νικηφόρα με 2-0 στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Premier League.

Η Λέστερ είδε έτσι την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι να

πλησιάζει στον ένα βαθμό (η Λέστερ είναι τρίτη), αλλά πλέον έχει και… συγκάτοικο, την Σαουθάμπτον (24 βαθμούς).

Η Άρσεναλ έμεινε για 5η σερί αγωνιστική χωρίς νίκη, φέρνοντας μέσα στο «Έμιρεϊτς» ισοπαλία με τη Σαουθάμπτον (1-1). Οι «κανονιέρηδες» χρειάστηκε να ισοφαρίσουν με τον Ομπαμεγιάνγκ για να σώσουν τον ένα βαθμό, έχοντας μείνει πίσω στο σκορ από το τέρμα του παλιού τους παίκτη, Θίο Γουόκλκοτ.

Πλέον, η ομάδα του Μιγκέλ Αρτέτα βρίσκεται στην 15η θέση της Premier League με 14 βαθμούς!

 

Στο «Έλαντ Ρόουντ» η Λιντς του Μαρσέλο Μπιέλσα… άστραψε και βρόντηξε, επικρατώντας της Νιούκαστλ με το «χορταστικό» 5-2.

Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ, με το πρώτο ημίχρονο να τελειώνει 1-1 και στο δεύτερο να ξεκινά η… βροχή των γκολ. Χαρακτηριστικό της πολυφωνίας που διαθέτει η Λιντς είναι το γεγονός πως τα πέντε γκολ τα πέτυχαν πέντε διαφορετικοί ποδοσφαιριστές.

 

To άρθρο «Σφαλιάρα» για Λέστερ – Ο Γουόλκοτ «βύθισε» την Άρσεναλ (video) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σφαλιάρα, Λέστερ –, Γουόλκοτ, Άρσεναλ,sfaliara, lester –, gouolkot, arsenal