ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Η ατάκα του Μαρτίνς για τον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ

22:27 16/12/2020 - Πηγή: NewsIt

Ο Πέδρο Μαρτίνς εμφανίστηκε ενοχλημένος από την εικόνα του αγωνιστικό χώρου του ΟΑΚΑ, μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ.

ο προπονητής του Ολυμπιακού, μετά τη λήξη του αγώνα, τόνισε: «Στο πρώτο ημίχρονο έγιναν πολλά λάθη και από τις δύο ομάδες, αυτός

ο αγωνιστικός χώρος δεν είναι ποδοσφαίρου, αλλά με πίστα πατινάζ. Οι παίκτες δεν είχαν σταθερότητα και κανένας δεν ήθελε να παίξει σε αυτόν, ήταν επικίνδυνος για την σωματική μας ακεραιότητα».

Όσον αφορά τα λάθη των «ερυθρόλευκων» δήλωσε: «Προσπαθήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο να μειώσουμε ή να διορθώσουμε τα λάθη μας, ο αγωνιστικός χώρος ήταν ακατάλληλος για ποδόσφαιρο».

Από την πλευρά του, ο προπονητής της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα, έκανε λόγο για δίκαιη ισοπαλία.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για το ματς: «Ήταν ένα ντέρμπι όπως το περιμέναμε. Η μάχη κράτησε μέχρι το τελευταίο. Ήταν μια δίκαιη ισοπαλία. Έτσι πρέπει να είναι όλα τα ντέρμπι»

Για τα λάθη που έκανε η ΑΕΚ: «Ναι, δυστυχώς είμαστε σε μία περίοδο που το κάθε λάθος το πληρώνουμε. Αντιδράσαμε σωστά και γι΄ αυτό αξίζει ένα μπράβο στα παιδιά».

Για τη μαχητικότητα που έδειξαν  οι παίκτες του: «Ναι, ήμασταν μαχητικοί μέχρι το τέλος. Έπρεπε να κυκλοφορήσουμε καλύτερα την μπάλα, αλλά δε μας βοήθησε ο αγωνιστικός χώρος σε αυτό. Το είδαμε και στην τελευταία φάση με την Τάνκοβιτς, που ο αγωνιστικός χώρος δε βοήθησε καθόλου τον παίκτη μας»

Για τη συνέχεια: «Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Ο σημερινός αγώνας μας δίνει τον δρόμο για τη συνέχεια. Στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο»

 

To άρθρο ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Η ατάκα του Μαρτίνς για τον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα