Σεν Γκάλεν – ΑΕΚ 0-0 LIVE: Μεγάλη ευκαιρία για τους Ελβετούς!

21:55 24/9/2020 - Πηγή: NewsIt

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τη Σεν Γκάλεν στην Ελβετία για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, σε ένα νοκ άουτ παιχνίδι που θα κρίνει τη συνέχειά της στη φετινή διοργάνωση.

Η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα ξεκινάει τη φετινή ευρωπαϊκή της “περιπέτεια” με ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς, αλλά χωρίς περιθώρια για ήττα, καθώς αυτή θα

σημαίνει και τον αποκλεισμό της από το Europa League. Κι αυτό γιατί φέτος όλα τα παιχνίδια στα προκριματικά είναι μονά και νοκ άουτ.

Παρακολουθήστε LIVE το Σεν Γκάλεν – ΑΕΚ από το Newsit.gr

 

Οι «κιτρινόμαυροι» προέρχονται από την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα στο Αγρίνιο, επί του Παναιτωλικού με 2-0 και η ψυχολογία είναι με το μέρος τους. Το ίδιο ισχύει και για τους Ελβετούς οι οποίοι πριν από τέσσερις ημέρες έδωσαν έκαναν με το δεξί πρεμιέρα, επικρατώντας με 1-0 της Σιόν.

Θυμίζουμε ότι τόσο σε αυτή την προκριματική φάση, όσο και στα play off του Europa League, οι αγώνες είναι μονοί, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στα χρονικά και αποτελεί συνέπεια του «συμπυκνωμένου» προγράμματος λόγω των επιπτώσεων του κορονοϊού.

Η Μάσιμο Καρέρα δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Έλντερ Λόπες και τον Κώστα Γαλανόπουλο που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας.

Διαιτητής της αναμέτρηση είναι ο Ισπανός, Ερνάντεθ με βοηθούς τους Ναράνιο και Ροντρίγκεθ και τέταρτο τον Ρόχας.

To άρθρο Σεν Γκάλεν – ΑΕΚ 0-0 LIVE: Μεγάλη ευκαιρία για τους Ελβετούς! δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα