Επιστολή της ΚΑΕ Ολυμπιακός στην κυβέρνηση για τη Euroleague

20:04 24/9/2020 - Πηγή: NewsIt

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έστειλε επιστολή προς την κυβέρνηση, ζητώντας τη βοήθειά της για την καλύτερη δυνατή παρουσία της ομάδας στην επερχόμενη Euroleague.

Η κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση του μπάσκετ ετοιμάζεται να επιστρέψει με πολλούς περιορισμούς λόγω του κορονοϊού και η ΚΑΕ Ολυμπιακός αιτήθηκε την κάθε είδους διευκόλυνση από τις αρμόδιες αρχές, για τα ταξίδια και τη φιλοξενία των ομάδων από άλλες χώρες στα πλαίσια της διοργάνωσης.

Η ανακοίνωση
της ΚΑΕ Ολυμπιακός

“Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έστειλε επιστολή στον Υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη, την οποία και κοινοποίησε στον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, κ. Νίκο Χαρδαλιά και τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, κ. Γιώργο Μαυρωτά, με την οποία τους γνωστοποίησε το Πρωτόκολλο Υγιεινής και Ασφάλειας (Health & Safety Protocol) Euroleague αγωνιστικής περιόδου 2020 – 2021 που υιοθετήθηκε από τα μέλη του Εκτελεστικού Συμβουλίου και αφορά στα μέτρα που πρέπει να λαμβάνονται από όλες τις συμμετέχουσες ομάδες στο πλαίσιο διεξαγωγής της διοργάνωσης, καθώς και τους Ειδικούς Κανονισμούς (Special Regulations) που θεσπίστηκαν λόγω της πανδημίας COVID-19.

Στην επιστολή της η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ζήτησε ακόμα τη συνδρομή της Πολιτείας στη διευκόλυνση των ξένων αποστολών που θα ταξιδεύουν στη χώρα μας για τα παιχνίδια της Ευρωλίγκας, καθώς και τη διευκόλυνση της ομάδας μας στα ταξίδια της στο εξωτερικό για της ανάγκες της Ευρωλίγκας, πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών και έχοντας ως πρώτη προτεραιότητα τη δημόσια υγεία”.

To άρθρο Επιστολή της ΚΑΕ Ολυμπιακός στην κυβέρνηση για τη Euroleague δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα