Σεισμός στην Τουρκία: Παρουσιάστρια ξέσπασε κατά του Ερντογάν σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων και μετά παραιτήθηκε

21:44 10/2/2023 - Πηγή: NewsIt

Επίθεση κατά του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τις ευθύνες της κυβέρνησης στον φονικό σεισμό στην Τουρκία εξαπέλυσε παρουσιάστρια κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Ο λόγος για την Ντιλάρα Γκεντέρ (Dilara Gönder) που μίλησε σε έντονο ύφος για τα συμβαίνουν μετά τον σεισμό που έχει κοστίζει χιλιάδες ζωές στην Τουρκία και μετά παραιτήθηκε.

Η παρουσιάστρια θέλησε έτσι να διαμαρτυρηθεί για τον τρόπο που η κυβέρνηση του Ερντογάν αντιμετωπίζει αυτή την κατάσταση στην Τουρκία

που θρηνεί χιλιάδες νεκρούς από τον σεισμό της Δευτέρας.

«Δύσκολο να το γράψω, παραιτήθηκα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους μου και την Ciner Media Group που μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία μέχρι τώρα», έγραψε στο Facebook η Γκεντέρ.

Σε δεύτερο ποστ, τόνισε: «Ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη. Δεν θέλω να απασχολήσω την ατζέντα, περνάμε δύσκολες στιγμές. Πονάμε τόσο πολύ… Κάποτε, όλα θα πάνε καλά πιστεύω».

Το ξέσπασμα της παρουσιάστριας ήρθε κατά τη διάρκεια που ο καλεσμένος της
γεωλόγος-μηχανικός Ζιγεντίν Τσακίρ, είπε ότι «καλό θα ήταν να μάθουμε ορισμένα πράγματα για τον σεισμό που άφησε πίσω του χιλιάδες νεκρούς, τραυματίες και εγκλωβισμένους».

Τότε άρχισε να φωνάζει και να τον ρωτά αν και ο επίσης φονικός σεισμός του 1999 στην Τουρκία αποτέλεσε μάθημα για κάποιους.

«Κοιτάξτε πώς θάφτηκαν οι άνθρωποι. Ποιος φταίει γι’ αυτό; Η μοίρα, η φύση…; Όχι! Το ξαναλέω, οι υπεύθυνοι είναι οι μηχανικοί, η κατασκευαστική και αυτός που έδωσε την έγκριση».

To άρθρο Σεισμός στην Τουρκία: Παρουσιάστρια ξέσπασε κατά του Ερντογάν σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων και μετά παραιτήθηκε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα