Στα Χανιά στο πατρικό του σπίτι η σορός του Μανούσου Βολουδάκη - Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου η κηδεία του

21:41 10/2/2023 - Πηγή: NewsIt

Στο πατρικό του σπίτι στα Χανιά βρίσκεται η σορός του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μανούσου Βολουδάκη, του οποίου ο θάνατος σκόρπισε θλίψη στην τοπική κοινωνία της Κρήτης αλλά και στο κυβερνητικό κόμμα.

Δύο ημέρες μετά τον θάνατό του, η σορός του βουλευτή οδηγήθηκε λίγο μετά τις 20:00 στο πατρικό του σπίτι επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου

στα Χανιά, καθώς αύριο αναμένεται να πραγματοποιηθεί η κηδεία του.

Στον χώρο βρέθηκε αρκετός κόσμος, συγγενείς και φίλοι του εκλιπόντος βουλευτή, οι οποίοι συμπαραστέκονται στην οικογένεια του, όπως αναφέρει το zarpanews.gr.

Ο Χανιώτης πολιτικός έχασε τη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 57 ετών. Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στις 12:00 στη Μητρόπολη Χανίων, στην οποία αναμένεται να παραστεί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αλλά και πλήθος στελεχών της ΝΔ.

Η σορός του θα θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου από τις 09:00 ενώ η ταφή θα πραγματοποιηθεί στο Κοιμητήριο του Αγίου Λουκά. Η κηδεία του θα γίνει δημοσία δαπάνη, μετά από απόφαση της κυβέρνησης.

To άρθρο Στα Χανιά στο πατρικό του σπίτι η σορός του Μανούσου Βολουδάκη - Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου η κηδεία του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα