Ο 18χρονος Μουχαμέντ άντεξε 9 μέρες στα χαλάσματα στην Αντιγιαμάν - Βίντεο από τη στιγμή που βγαίνει ζωντανός

10:12 14/2/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο 18χρονος Μουχαμέντ Καφέρ κατάφερε και διασώθηκε από τα ερείπια κτηρίου στη νότια Τουρκία και είναι ο τρίτος άνθρωπος που διασώζεται σήμερα (14.02.2023) το πρωί, περίπου 198 ώρες μετά τους καταστροφικούς σεισμούς της περασμένης εβδομάδας.

Ο καταστροφικός σεισμός 7,8 Ρίχτερ της Δευτέρας 6 Φεβρουαρίου και ο μεγάλος μετασεισμός 7,6 Ρίχτερ που ακολούθησε προκάλεσαν τον θάνατο περισσότερων

από 37.000 ανθρώπων στη νότια Τουρκία και τη βορειοδυτική Συρία, σύμφωνα με τους επίσημους απολογισμούς, οι οποίοι αναμένεται να αυξηθούν πολύ.

Στην επαρχία Αντιγιαμάν δίκτυα ενημέρωσης έδειξαν διασώστες να μεταφέρουν με φορείο τον Καφέρ, με μάσκα οξυγόνου και έναν διασώστη να κρατάει τον ορό που του είχαν βάλει, από τα ερείπια κτιρίου, που είχε καταρρεύσει, σε ασθενοφόρο.

Ο Καφέρ φαίνεται να μπορεί να κουνήσει τα δάχτυλά του καθώς μεταφέρεται στο ασθενοφόρο. 

#Adıyaman‘da yıkılan binanın enkazında kalan 18 yaşındaki Muhammed Cafer Çetin, 198 saat sonra enkaz altından sağ kurtarıldı pic.twitter.com/ZlRRVb552B

— Rudaw Türkçe (@RudawTurkce) February 14, 2023

Asrın felaketinin ardından süren arama kurtarma çalışmalarında, depremden 198 saat sonra Adıyaman’da 18 yaşındaki Muhammed Cafer Çetin ekipler tarafından enkazdan kurtarıldı.

Biriz Beraberiz pic.twitter.com/VuKnlCMO1Z

— Ak Kadın Selçuklu (@SelcukluKad) February 14, 2023

Λίγο νωρίτερα οι διασώστες είχαν ανασύρει ζωντανούς δύο αδελφούς από τα ερείπια πολυκατοικίας στην γειτονική επαρχία Καχραμάνμαρας.

Το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu μετέδωσε ότι πρόκειται για τον 17χρονο Μουχαμέντ Ενές Γενινάρ και τον αδελφό του, τον 21χρονο Μπακί Γενινάρ, ο οποίος διασώθηκε ακριβώς έπειτα από αυτόν. Και οι δύο μεταφέρθηκαν σε ασθενοφόρα και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο. Η κατάσταση της υγείας τους δεν έχει αποσαφηνιστεί μέχρι στιγμής.

 

To άρθρο Ο 18χρονος Μουχαμέντ άντεξε 9 μέρες στα χαλάσματα στην Αντιγιαμάν - Βίντεο από τη στιγμή που βγαίνει ζωντανός δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα