Σε σταθερή κατάσταση ο Όλεγκ Νταντσένκο! Ανατριχιαστική περιγραφή της κατάρρευσής του στο γήπεδο

10:12 14/2/2023 - Πηγή: NewsIt

Η είδηση ότι ο Όλεγκ Νταντσένκο υπέστη ανακοπή καρδιάς στην προπόνηση της Ζόρια, “πάγωσε” τους ανθρώπους της ΑΕΚ, στην οποία ανήκει ο παίκτης, αλλά και ολόκληρο το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Τα νέα από την Ουκρανία είναι όμως είναι θετικά, αφού ο Νταντσένκο φέρεται να βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου και μεταφέρθηκε μετά την κατάρρευσή του στην προπόνηση της Ζόρια. Ο δημοσιογράφος του καναλιού «Football

2.0» μετέφερε τις εξελίξεις στην υγεία του Νταντσένκο, αλλά και τις ανατριχιαστικές στιγμές που έζησαν οι συμπαίκτες του όταν ο Ουκρανός έπεσε αναίσθητος στο χορτάρι.

«Η προπόνηση ήταν μια κανονική προθέρμανση, ούτε καν στη μέση της προπόνησης. Οι συμπαίκτες παρατήρησαν ότι ο Νταντσένκο συμπεριφέρεται περίεργα. Αρχίζει να κουνιέται από άκρη σε άκρη, κάποια στιγμή χάνει τις αισθήσεις του. Οι παίκτες τον πλησίασαν για να ελέγξουν τον σφυγμό του και δεν είχε! Του έγιναν ενέσεις που χρειάζονται για να ξεκινήσει η καρδιά. Χρειαζόταν όμως απινιδωτής, δεν αρκούσε το άμεσο καρδιακό μασάζ. Όλη αυτή η διαδικασία άντλησης του Όλεγκ διήρκεσε περίπου 30 λεπτά. Η καρδιά σταμάτησε τρεις φορές και χρειάστηκε τρεις φορές μέχρι να σταθεροποιηθεί η κατάσταση», τόνισε ο Μίροσλαβ Νέμπεσνικ του «Football 2.0».

Όσον αφορά την κατάσταση της υγείας του, ο Ουκρανός δημοσιογράφος ανέφερε τα εξής: «Οι γιατροί σταθεροποίησαν την κατάσταση του. Έχει συνείδηση. Οι γιατροί κάνουν τώρα μια ακριβή διάγνωση για το πόσο εκτεταμένη ήταν η καρδιακή προσβολή. Απ’ αυτό θα εξαρτηθούν τα περαιτέρω βήματα των γιατρών. Εάν θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση ή εάν όλα θα αντιμετωπιστούν με ιατρική περίθαλψη».

To άρθρο Σε σταθερή κατάσταση ο Όλεγκ Νταντσένκο! Ανατριχιαστική περιγραφή της κατάρρευσής του στο γήπεδο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα