Σεισμός – Μεσοχώρι Ελασσόνας: Σοκάρουν οι φωτογραφίες του σπιτιού που γκρέμισαν τα ρίχτερ

14:37 3/3/2021 - Πηγή: NewsIt

Τις πληγές τους μετράνε οι κάτοικοι στο Μεσοχώρι Ελασσόνας την οποία χτύπησε ο ισχυρός σεισμός των 6 ρίχτερ. Ένα σπίτι της περιοχής κατέρρευσε από την σεισμική δόνηση.

Στην περιοχή όπου έγινε ο ισχυρός σεισμός βρίσκονται από τις πρώτες στιγμές δυνάμεις της Αστυνομίας και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός του περιφερειακού τμήματος Ελασσόνας και Λάρισας.

Επίσης,

αναμένονται από Θεσσαλονίκη και Ξάνθη ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά για αναζήτηση τυχόν αγνοούμενων, όπως αναφέρει το Larissanet.

Click4more: Σεισμός στην Ελασσόνα: Η στιγμή που ταρακουνήθηκαν Τρίκαλα και Κοζάνη

Στο Μεσοχώρι, μια γυναίκα κατάφερε την τελευταία στιγμή να βγει από το σπίτι της, ενώ όπως είπε στις αρχές, ο άνδρας της ήταν εγκλωβισμένος σε αυτό (φωτογραφία κάτω).

Ευτυχώς, ο τετραπληγικός άνδρας, σύμφωνα με τον δήμαρχο Τυρνάβου, εντοπίστηκε ζωντανός και απεγκλωβίστηκε (φωτογραφία κάτω).

Υπενθυμίζεται ότι ο ισχυρός σεισμός των 6 ρίχτερ με επίκεντρο την Ελασσόνα είχε μεγάλη διάρκεια και έγινε αισθητός σε όλη την Ελλάδα.

To άρθρο Σεισμός – Μεσοχώρι Ελασσόνας: Σοκάρουν οι φωτογραφίες του σπιτιού που γκρέμισαν τα ρίχτερ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα